Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Ανακοινώθηκε το ReMind DLC του Kingdom Hearts 3

Εμπλουτίζεται ο τίτλος της Square Enix

Στράτος Χατζηνικολάου
Στράτος Χατζηνικολάου

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Ανακοινώθηκε το ReMind DLC του Kingdom Hearts 3

Μέσα από το Kingdom Hearts Orchestra: World of Tres concert που πραγματοποιήθηκε εχθές στην Ιαπωνία, ο Tetsuya Nomura, δημιουργός του τρίτου κεφαλαίου της σειράς, ανακοίνωσε τα πλάνα της εταιρίας για το μέλλον του Kingdom Hearts 3.

Συγκεκριμένα, το επόμενο DLC που θα έρθει θα μοιάζει αρκετά με τις εκδόσεις “Final Mix” που μας έχει συνηθίσει η σειρά, καθώς θα έχει αρκετό νέο υλικό. Το εν λόγω DLC ονομάζεται ReMind και σύμφωνα με το Siliconera θα φέρει δύο ολοκαίνουργια επεισόδια, νέα bosses, ένα δωρεάν keyblade, ένα νέο form και θα προσθέσει Αγγλικό voice-over για την Ιαπωνική έκδοση.

Advertisement

Περισσότερες λεπτομέρειες όπως ημερομηνία διάθεσης και τιμή δεν ανακοινώθηκαν. Το Kingdom Hearts 3 κυκλοφορεί για τα PlayStation 4 και Xbox One.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.