Mortal Kombat 11: Χρειάζεστε περισσότερα από $6.000 για να αποκτήσετε όλα τα skins [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Διαφορετικά θα αναλώσετε 3.390 ώρες καθαρού gameplay
25 Απριλίου 2019 15:39
Mortal Kombat 11: Χρειάζεστε περισσότερα από $6.000 για να αποκτήσετε όλα τα skins [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Τα microtransactions έχουν εισβάλλει για τα καλά πλέον στα βιντεοπαιχνίδια παρά τις αρνητικές "κραυγές" των gamers. Ένας ακόμη τίτλος που αποφάσισε να ενσωματώσει αυτό το χαρακτηριστικό είναι το Mortal Kombat 11. Το νέο δημιούργημα της NetherRealm σας δίνει την δυνατότητα να ξεκλειδώσετε skins από τους χαρακτήρες όσο παίζετε, ενώ φυσικά όσοι επιθυμούν μπορούν να πληρώσουν για αυτά με αληθινά χρήματα. Ποιο είναι όμως το κόστος για όλες τις επιπλέον στολές των χαρακτήρων; Περισσότερα από $6.000. Ναι, καλά διαβάσετε. Ένας χρήστης του Reddit έκανε τα μαθηματικά και υπολόγισε πως για να αποκτήστε όλα τα skins των χαρακτήρων με αληθινά χρήματα θα πρέπει να πληρώσετε συγκεκριμένα $6.440.

Το ρόστερ των μαχητών αποτελείται από 23 χαρακτήρες και ο κάθε ένας έχει 60 διαφορετικά skins. Τέσσερα από αυτά μπορούν να ξεκλειδωθούν από τα tutorials, ενώ όσο περισσότερο παίζετε τόσες περισσότερες στολές θα ξεκλειδώνετε. Ο χρήστης του Reddit συνεχίζει και αναφέρει πως στο παραπάνω γιγάντιο νούμερο δεν συμπεριλαμβάνονται επιπλέον fatalities και DLCs. Τέλος, κλείνει λέγοντας πως έπαιξε 4 ώρες και απέκτησε 760 Time Krystals (το ψηφιακό νόμισμα του παιχνιδιού). Για να ξεκλειδώσει όλα τα skins των χαρακτήρων με gameplay θα χρειαστεί συνολικά 644.000 κρυστάλλους ή...3.390 ώρες.

Εσάς πως σας φαίνεται αυτή η απόφαση της NetherRealm; Είναι κάτι που σας ενοχλεί; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Μετά τα παραπάνω την απάντησή του ήρθε να δώσει ο ίδιος ο δημιουργός του παιχνιδιού. Ο Ed Boon με ανακοίνωση του Twitter ενημέρωσε πως το εξωφρενικό ποσό των $6.440 δεν ισχύει και πως τα περισσότερα skins δεν είναι καν προς πώληση.