Tease για το Resident Evil 3 Remake από την Capcom;

Μυστήρια tweets που βάζουν λάδι στην φωτιά
20 Απριλίου 2019 11:47
Tease για το Resident Evil 3 Remake από την Capcom;

Το Resident Evil 2 έχει μόλις λίγους μήνες που κυκλοφόρησε στην αγορά και κατάφερε να δημιουργήσει νέους και τρομακτικούς εφιάλτες στους παίκτες που τόλμησαν να εισέλθουν στον μολυσμένο του κόσμο. Οι fans δεν έκρυψαν ούτε ένα λεπτό την επιθυμία τους πως το επόμενο παιχνίδι που θα ήθελαν από την εταιρία -τουλάχιστον στο Resident Evil κομμάτι- θα ήταν ένα remake του Resident Evil 3. Το αν η εταιρία έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του Resident Evil 3 κανείς δεν τον γνωρίζει, όμως, μία ύποπτη δραστηριότητα στα social media μας οδηγεί σε άλλα συμπεράσματα.

Η Capcom στις 15 Απριλίου δημοσίευσε μία εικόνα από το πρώτο remake του Resident Evil όπου βλέπουμε την Jill Valentine. Στο εν λόγω tweet η εταιρία μας ρωτά αν “νιώθουμε πως κάποιος μας παρακολουθεί”. Την επόμενη ημέρα η ομάδα συνέχισε τα ύποπτα tweets και αυτή την φορά δημοσίευσε ένα ακόμη “τιτίβισμα”. Σε αυτό βλέπουμε την Claire από το Resident Evil 2 σε ένα συγκεκριμένο σημείο του αστυνομικού τμήματος που ο τοίχος έχει μία τεράστια τρύπα. Και για αυτή την τρύπα φημολογείται πως υπεύθυνος είναι ο τρομερός Nemesis.

Μετά τα δύο παραπάνω tweets πολλοί πιστεύουν πως η Capcom έχει ξεκινήσει ήδη την ανάπτυξη του Resident Evil 3 Remake και μάλλον η πρώτη ανακοίνωση του παιχνιδιού μπορεί να μην αργήσει. Βέβαια, δεν είναι καθόλου απίθανο τα δύο αυτά tweets να είναι άσχετα μεταξύ τους και η εταιρία να μην έχει καν στο μυαλό της για αυτή την περίοδο ένα ακόμη Resident Evil παιχνίδι. Εσείς τι πιστεύετε; Είναι το Resident Evil 3 Remake πιο κοντά από όσο νομίζουμε; Πείτε μας στα σχόλια.