Φήμη: Υπό ανάπτυξη το Grand Theft Auto 6 από την Rockstar Games

Αποκαλύφθηκε από το βιογραφικό πρώην υπαλλήλου
19 Απριλίου 2019 14:59
Φήμη: Υπό ανάπτυξη το Grand Theft Auto 6 από την Rockstar Games

Μπορεί να μην αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη πως η Rockstar Games δουλεύει πάνω στο επόμενο κεφάλαιο της πασίγνωστης σειράς Grand Theft Auto, αλλά πλέον έχουμε μια πιο επίσημη ένδειξη πως η εταιρία ετοιμάζει το GTA 6.

Συγκεκριμένα, ένας πρώην υπάλληλος της Rockstar India αναφέρει στο διαδικτυακό του βιογραφικό πως έχει δουλέψει στο GTA 6. Ο λόγος γίνεται για τον Bibin Michael, ο οποίος πράγματι δούλευε για την Rockastar Games, αφού το όνομά του φαίνεται και στα credits του Red Dead Redemption 2, όπως μπορείτε να δείτε από την επίσημη σελίδα του τίτλου.

Πλέον που το Red Dead Redemption 2 έχει κυκλοφορήσει, η Rockstar Games πιθανότατα θα έχει εστιάσει στο Grand Theft Auto 6. Αν λάβουμε υπόψη το βιογραφικό του Michael, η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει ξεκινήσει εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο.

Για την ιστορία πρόσφατα είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου φήμες που ήθελαν τη Rockstar Games να αναπτύσσει και ένα sequel για το Bully. Για την ώρα παραμένει αβέβαιο το ποιο θα είναι το επόμενο παιχνίδι της εταιρίας.