Η Lara Croft θα επιστρέψει με νέα Tomb Raider παιχνίδια;

Παραγωγός της Eidos Montreal μιλά για το μέλλον
13 Απριλίου 2019 10:22
Η Lara Croft θα επιστρέψει με νέα Tomb Raider παιχνίδια;

Το τρίτο κεφάλαιο της Tomb Raider σειράς άφησε την κοινότητα των παιχνιδιών αλλά και τους fans της διάσημης Lara σε δίλημμα. Το πρώτο κομμάτι είναι που θέλει να συνεχίσει να βλέπει την δυναμική πρωταγωνίστρια να εξελίσσεται, ενώ το δεύτερο εύχεται την επιστροφή της παλιάς Lara. Μιας και έχουν κυκλοφορήσει όλα τα DLCs για το Shadow of the Tomb Raider, ένας από τους παραγωγούς του παιχνιδιού, ο Jonathan Dahan, μίλησε στο USGamer και μοιράστηκε μερικές σκέψεις του για το μέλλον της σειράς. Η σημαντικότερη ερώτηση που απάντησε ο παραγωγός ήταν για το αν θα υπάρξουν νέα κεφάλαια στην τωρινή Tomb Raider σειρά.

Θα έμενα τρομερά έκπληκτος αν δεν βλέπαμε περισσότερα. Δεν είμαστε σε θέση να πούμε τίποτα για την συνέχεια που ακολουθεί αλλά θα έμενα άναυδος αν δεν βλέπαμε περισσότερα από το franchise.

Φυσικά, τον τελικό λόγο για το αν θα συνεχιστεί το franshise τον έχει και θα τον έχει η Square Enix. Ωστόσο, η ομάδα φαίνεται πως είναι θετική και έτοιμη για περισσότερες ακόμη Tomb Raider περιπέτειες.