Εκατομμυριούχος ετοιμάζει πραγματικό Battle Royale σε ιδιωτικό νησί

Με έπαθλο £100,000
10 Απριλίου 2019 13:58
Εκατομμυριούχος ετοιμάζει πραγματικό Battle Royale σε ιδιωτικό νησί

Φαίνεται πως τα Battle Royale παιχνίδια όπως το PlayerUnknown's Battlegrounds, το Fortnite Battle Royale και το Apex Legends έχουν αποκτήσει μερικούς πραγματικά παθιασμένους οπαδούς. Συγκεκριμένα, ένας εκατομμυριούχος ετοιμάζει ένα πραγματικό battle royale αγώνα σε ένα ιδιωτικό νησί.

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο ανώνυμος εκατομμυριούχος ψάχνει ένα άτομο για να διοργανώσει τον αγώνα. Το σχέδιο είναι να συμμετέχουν 100 τυχαίοι άνθρωποι που θα διαγωνιστούν για ένα έπαθλο £100,000. Πρόκειται για έναν τεράστιας κλίμακας Airsoft αγώνα. Οι παίκτες θα φορούν πανοπλίες με αισθητήρες για να ανιχνεύεται αν έχουν χτυπηθεί, μιας και ένα σύστημα που θα βασιζόταν στην εμπιστοσύνη δεν θα ήταν δυνατό να λειτουργήσει με τόσους παίκτες.

Οι διοργανωτές θέλουν ο αγώνας να κρατήσει τρεις μέρες. Οι παίκτες θα μπορούν να παλεύουν για δώδεκα ώρες κάθε μέρα και θα κατασκηνώνουν τις υπόλοιπες. Για το λόγο αυτό θα τους παραχωρηθεί εξοπλισμός κατασκήνωσης και φαγητό. Παράλληλα, στο νησί θα υπάρχει και ιατρικό προσωπικό. Ο μεγάλος νικητής, δηλαδή όπως και στα Battle Royale παιχνίδια, ο τελευταίος παίκτης που θα σταθεί όρθιος, θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των £100,000.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη αγγελία, όπου ο εκατομμυριούχος ψάχνει για τον διοργανωτή του Battle Royale αγώνα.