Borderlands 3: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας – Αποκλειστικό στο Epic Game Store;

Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο και οι συλλεκτικές εκδόσεις
03 Απριλίου 2019 13:14
Borderlands 3: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας – Αποκλειστικό στο Epic Game Store;

Όπως φαίνεται η Gearbox δυσκολεύεται να κρατήσει μυστικά και λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη αποκάλυψη, διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας, το εξώφυλλο και άλλες πληροφορίες για το Borderlands 3.

Συγκεκριμένα, μια διαφήμιση ξεκίνησε να παίζει στο YouTube νωρίτερα από το αναμενόμενο, αποκαλύπτοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου. Το παιχνίδι αναμένεται, λοιπόν, να κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου του 2019 για τα PS4, Xbox One και PC. Αξίζει να σημειωθεί πως η διαφήμιση επισημαίνει πως η PC έκδοση θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Epic Games Store.

Τέλος, το διαφημιστικό σποτ αποκαλύπτει και τα ονόματα των τεσσάρων Vault Hunters που θα μπορούμε να επιλέξουμε. Αυτοί είναι οι εξής:

-Moze
-FL4K
-Amara
-Zane

Επιπροσθέτως, διέρρευσαν τα εξώφυλλα των διαφόρων εκδόσεων του παιχνιδιού, καθώς και τα περιεχόμενα της Diamond Loot Chest Collector's Edition.

Για την ώρα η Gearbox δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τις παραπάνω πληροφορίες, αλλά θα σας ενημερώσουμε νέα είδηση αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση. Επομένως μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Borderlands 3.