Αποκαλύφθηκε το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 | Η λατρεμένη σειρά επιστρέφει

Δείτε το πρώτο trailer
22 Μαρτίου 2019 12:17
Αποκαλύφθηκε το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 | Η λατρεμένη σειρά επιστρέφει

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για τους λάτρεις των RPG παιχνιδιών, αφού έπειτα από δεκαπέντε χρόνια αναμονής η λατρεμένη σειρά της Troika Games θα συνεχιστεί. Συγκεκριμένα, η Paradox Interactive ανακοίνωσε ένα sequel για το Vampire: The Masquerade – Bloodlines.

Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Hardsuit Labs, μια ομάδα γνωστή για το Blacklight Retribution. Πρέπει να σημειωθεί πως παρόλο που οι ιδρυτές της Troika, Leonard Boyarsky και Tim Cain, αυτή τη στιγμή δουλεύουν στο The Outer World της Obsidian, ο Lead Narrative Designer επέστρεψε για το sequel και μάλιστα προέβη και σε δηλώσεις:

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τα βασικά θέματα που κατέστησαν τη σειρά Bloodlines μοναδική - ιδιαίτερα τον σκοτεινό τόνο, την ατμόσφαιρα και το χιούμορ- και νομίζω ότι οι οπαδοί του αρχικού παιχνιδιού θα αγαπήσουν αυτό που κάνουμε με το Bloodlines 2.

Παρακάτω θα βρείτε το πρώτο trailer του παιχνιδιού. Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 για τα PC, PS4 και Xbox One.