Hideo Kojima και Norman Reedus θα μιλήσουν για το Death Stranding τον Απρίλιο

Σε ειδικό πάνελ του Tribeca Film Festival με τον Geoff Keighley
20 Μαρτίου 2019 15:44
Hideo Kojima και Norman Reedus θα μιλήσουν για το Death Stranding τον Απρίλιο

Αδιαμφισβήτητα το Death Stranding είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της gaming βιομηχανίας, με τα γεμάτα μυστήριο trailers να έχουν ανεβάσει το hype και την ανυπομονησία των παικτών σε δυσθεώρητα επίπεδα. Ο Hideo Kojima θα κάνει την αναμονή κάπως ευκολότερη, αφού ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στο Tribeca Film Festival για να μιλήσει για το παιχνίδι του.

Συγκεκριμένα, ο καλός φίλος του Ιάπωνα δημιουργού και διοργανωτής των The Game Awards, Geoff Keighley, θα είναι ο οργανωτής. Πέρα από τον Kojima θα συμμετέχει και ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, ο Norman Reedus. Η ομιλία θα λάβει χώρα στις 25 Απριλίου.

Είναι αξιοσημείωτο πως το Death Stranding αναγνωρίζεται από ένα φεστιβάλ που αφορά κατά κύριο λόγο τον κινηματογράφο και αυτό δείχνει την τρομερή απήχηση που απολαμβάνει το παιχνίδι από τους λάτρεις της ψυχαγωγίας και φυσικά από τους gamers.

Ακολουθεί η επίσημη αγγλική περιγραφή του πάνελ από την ιστοσελίδα του Tribeca Film Festival:

World-renowned auteur game creator Hideo Kojima, widely considered the father of the stealth genre, has been hard at work on the highly anticipated PlayStation 4 title Death Stranding. Little is known about this mysterious new project, and speculation from fans and industry alike have created a deafening excitement. To discuss his boundary-pushing new game, Kojima will be joined by the star of Death Stranding, Norman Reedus, best known for his star performances in The Boondock Saints and the acclaimed AMC phenomenon The Walking Dead. Together, they will discuss pushing the boundaries of the video game medium and their latest collaboration. This exclusive conversation will be moderated by game journalist Geoff Keighley, whose work and creation of The Game Awards has furthered the appreciation and understanding of the video game industry.

Το Death Stranding βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 4 Pro. Για την ώρα το παιχνίδι δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.