Σοβαρό ατύχημα για τον πασίγνωστο streamer Shroud – Εκτάκτως στο χειρουργείο

Έπεσε από το scooter τραυματίζοντας τον αγκώνα του
14 Μαρτίου 2019 15:26
Σοβαρό ατύχημα για τον πασίγνωστο streamer Shroud – Εκτάκτως στο χειρουργείο

Ο πασίγνωστος streamer Michael “Shroud” Grzesiek βρίσκεται στην κορυφή του Twitch τους τελευταίους μήνες. Συγκεκριμένα, ο κόσμος ήδη τον αγάπησε από τα PUBG και Call of Duty streams του, αλλά τον τελευταίο καιρό η δημοτικότητά του έχει απογειωθεί χάρη στο Apex Legends, φτάνωντας τους 100,000 subscribers και τους 6 εκατομμύρια followers. Δυστυχώς, ο εικοσιτετράχρονος φαίνεται πως προσωρινά εξάντλησε την καλή του τύχη, αφού είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα.

Συγκεκριμένα, ο Shroud έπεσε από το scooter του και τραυματίστηκε σοβαρά, σε ένα ατύχημα που πολλοί φοβήθηκαν ότι ίσως επηρεάσει την καριέρα του. Τα περισσότερα τραύματα του Shroud εντοπίζονται στο αριστερό του χέρι και ήδη έχει χειρουργηθεί μια φορά, ενώ θα χρειαστεί και δεύτερο χειρουργείο. Ο ίδιος διαβεβαίωσε το κοινό του πως είναι καλά και πως το σημάδι του, για το οποίο έχει γίνει μεταξύ άλλων γνωστός, δεν θα επηρεαστεί.

Ο φίλος του και επίσης πρώην CS: GO παίκτης και streamer, Just9n, ανάρτησε μια φωτογραφία του Shroud από το νοσοκομείο και αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το ατύχημά του.

Πάτησε τα φρένα πολύ δυνατά, πέταξε πάνω από το τιμόνι στα τρία μέτρα περίπου και προσγειώθηκε στην άσφαλτο. Τώρα, όπως συνηθίζει ο Mike, προσέχει για το δεξί του χέρι, οπότε έπεσε στο αριστερό του χέρι με όλο το βάρος του. Έχει οδικά εξανθήματα από το ισχίο του μέχρι το κέντρο του μηρού του. Είναι όλα μωβ και μπλε, χτύπησε σοβαρά. Προσγειώθηκε στον αγκώνα του και έκανε μια τεράστια τρύπα. Από ότι καταλαβαίνω, έσχισε έναν σύνδεσμο και έσπασε και ένα κομμάτι του οστού από τον αγκώνα, έτσι οι χειρουργοί πρέπει να ξαναενώσουν το οστό.

Παρακάτω ακολουθούν τα tweets που ο Shroud μιλάει για το ατύχημά του και τα δύο χειρουργεία που θα αναγκαστεί να κάνει.