Ο δημιουργός των Souls δεν λέει όχι σε ένα Battle Royale παιχνίδι

Η ομάδα δεν είναι αρνητική για κάτι νέο
08 Μαρτίου 2019 11:08
Ο δημιουργός των Souls δεν λέει όχι σε ένα Battle Royale παιχνίδι

Τα Battle Royale παιχνίδια αποτελούν κατά κάποιο τρόπο τη νέα μόδα του gaming με πολλές πλέον ομάδες να εργάζονται για να δημιουργήσουν το δικό τους «κομμάτι της τούρτας». Καθημερινά, όλο και περισσότερες ομάδες στρέφουν στο βλέμμα τους στο online gaming κομμάτι. Το ενδιαφέρον της για το μοδάτο πλέον genre έδειξε και η FromSoftware, η ομάδα που σίγουρα θα γνωρίζετε από τα Dark Souls παιχνίδια ή το Bloodborne. Ο ταλαντούχος δημιουργός της Souls σειράς, Hidetaka Miyazaki, μίλησε στο Telegraph και εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τα battle royale παιχνίδια. Σε ερώτηση για το αν μπορούμε να περιμένουμε μία νέα προσπάθεια της FromSoftware στο online κομμάτι, ο δημιουργός δήλωσε τα εξής:

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα. Αυτά τα παιχνίδια είναι διασκεδαστικά. Αν το κάναμε, θα ήταν λίγο διαφορετικό. Αλλά ενδιαφερόμαστε σίγουρα και υπάρχει πάντα μία πιθανότητα για το μέλλον. Θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε κάποια στιγμή.

Στην συνέχεια όμως ο δημιουργός αναφέρθηκε στα single-player παιχνίδια. Πιστεύει πως υπάρχει ακόμη μία αγορά για αυτές τις μοναδικές εμπειρίες παρόλο που τα battle royale και οι live υπηρεσίες είναι τρομερά δημοφιλής.

Ανεξαρτήτως από τι δημιουργεί η FromSoftware, χρειαζόμαστε άτομα να φτιάχνουν battle royale παιχνίδια. Και χρειαζόμαστε άτομα να δημιουργούν single-player εμπειρίες. Πιστεύουμε πως αυτή η ποικιλία είναι που κάνει τους παίκτες να συνεχίζουν.

Αυτά είχε να δηλώσει η ομάδα. Από ότι φαίνεται η εταιρία δεν θα έλεγε όχι για ένα νέο Battle Royale παιχνίδι και ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον τα λόγια γίνουν και πράξεις. Παρόλα αυτά ο Miyazaki συνεχίζει να πιστεύει στην δύναμη των single-player παιχνιδιών. Μην ξεχνάτε πως το επερχόμενο παιχνίδι της εταιρίας είναι το Sekiro: Shadows Die Twice, μία βαριά single-player εμπειρία σε μία αφιλόξενη και μαύρη Ιαπωνία. Ο τίτλος κυκλοφορεί στις 22 Μαρτίου 2019 για PS4, Xbox One και PC.