Τεράστια προβλήματα με τα crashes του Anthem στο PS4

Η EA ζητά τη βοήθεια των παικτών
05 Μαρτίου 2019 20:16
Τεράστια προβλήματα με τα crashes του Anthem στο PS4

Αδιαμφισβήτητα, η κυκλοφορία του Anthem θα μπορούσε να ήταν ομαλότερη, με τους παίκτες σε όλες της πλατφόρμες να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Έπειτα από την κατακραυγή και τα παράπονα εκατοντάδων παικτών, η ΕΑ αναγνώρισε πλέον πως η PS4 έκδοση του παιχνιδιού αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα που οδηγεί το παιχνίδι σε crashes. Η ιδιαιτερότητα αντιμετωπίζεται στο γεγονός πως σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, ο τίτλος δεν στέλνει τους χρήστες στο κεντρικού μενού της κονσόλας, αντιθέτως φαίνεται πως τα crashes του Anthem απενεργοποιούν εντελώς τις κονσόλες.

Υπήρξαν αναφορές ακόμα και για ‘brickαρισμένενες’ κονσόλες, πράγμα που σημαίνει ότι μερικοί χρήστες δεν μπορούσαν να ανοίξουν καθόλου το PS4 τους μετά από κάποιο crash του Anthem. Το θέμα φαίνεται να λύνεται άμα ανοίξετε το PS4 σας σε Safe Mode και επιλέξετε την επιλογή Rebuild Database. Η EA δεν έχει αναγνωρίσει κάποιο brick στην επίσημη τοποθέτησή της.

Το θέμα είναι τόσο σοβαρό που η ίδια η EA ζητά την βοήθεια των παικτών, στέλνοντας feedback σε περίπτωση που έχουν επηρεαστεί από το θέμα. Αξίζει να σημειωθεί πως μερικοί χρήστες ζήτησαν τα χρήματά τους πίσω και η Sony δέχθηκε να δώσει refunds εξαιτίας των crashes, πράγμα που δείχνει τις διαστάσεις που πήρε το θέμα.