Η Kojima Productions κατοχύρωσε το ‘Social Strand System’

Τι ετοιμάζει ο Hideo Kojima;
27 Φεβρουαρίου 2019 14:33
Η Kojima Productions κατοχύρωσε το ‘Social Strand System’

Πολλές φορές στο παρελθόν έχει επισημανθεί πως ο Hideo Kojima δοκιμάζει κάτι διαφορετικό με το Death Stranding. Ο πατέρας του stealth genre φιλοδοξεί να δημιουργήσει ξανά μια μοναδική εμπειρία και αυτό αφήνουν να εννοηθεί και δύο νέα trademarks που κατοχύρωσε το στούντιο. Συγκεκριμένα, μερικοί παρατηρητικοί gamers ανακάλυψαν πως η Kojima Productions κατοχύρωσε δύο εμπορικά σήματα, το ένα με όνομα ‘Strand Game’ και το δεύτερο με όνομα ‘Social Strand System’.

Για την ώρα μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις για το τι μπορεί να σημαίνουν αυτές οι δύο ονομασίες. Περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ‘Social Strand System’. Ενδεχομένως να πρόκειται για κάποιο ιδιαίτερο multiplayer mode ή κάποια multiplayer εμπειρία που ενσωματώνεται στο παιχνίδι, όπως προδίδει η λέξη Social. Αξίζει να σημειωθεί πως σε μερικές συνεντεύξεις στο παρελθόν, έχει επισημανθεί πως το παιχνίδι θα ενσωματώνει social στοιχεία. Υπάρχουν πιθανότητες βέβαια να είναι κάποιο companion app ή κάτι εντελώς διαφορετικό που δεν θα ενσωματώνεται στο παιχνίδι αυτό καθ’ αυτό. Εσείς τι πιστεύετε; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Το Death Stranding βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 4 Pro. Το παιχνίδι δεν έχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.