Φήμη: Τα επόμενης γενιάς Xbox θα παρουσιαστούν στην Ε3 2019

Φουντώνουν οι φήμες τρείς μήνες πριν την έκθεση
25 Φεβρουαρίου 2019 20:25
Φήμη: Τα επόμενης γενιάς Xbox θα παρουσιαστούν στην Ε3 2019

Μετά την έντονη φημολογία για την άφιξη παιχνιδιών του Xbox στο Nintendo Switch, οι διαρροές και οι φήμες που αφορούν την Microsoft συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, διάφορα μέσα μεταφέρουν πως τα επόμενης γενιάς Xbox θα παρουσιαστούν στην Ε3 2019. Μάλιστα, ο Brad Sams, ένας πολύ γνωστός insider της Microsoft, έχοντας σχεδόν αλάνθαστο ιστορικό τα τελευταία χρόνια, ήρθε να τοποθετηθεί και αυτός. Ο Sams τόνισε πως όντως η Microsoft σκοπεύει να ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με τις Xbox κονσόλες επόμενης γενιάς στην Ε3 2019.

Όπως έχουν επισημάνει πολλές φήμες και διαρροές στο παρελθόν, είναι σχεδόν βέβαιο πως η Microsoft δεν θα υποδεχθεί την επόμενη γενιά με μια κονσόλα, αλλά με δύο συστήματα. Συγκεκριμένα, όπως συμβαίνει και τώρα με τα Xbox One S και Xbox One X, έτσι και στην επόμενη γενιά η εταιρία θα πουλάει συγχρόνως δύο μοντέλα με διαφορετικές τεχνικές προδιαγραφές. Η μια κονσόλα θα στοχεύει το ευρύ κοινό με πιο προσιτή τιμή και η άλλη θα έχει premium high-end τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά θα κοστίζει περισσότερο.

Οι κωδικές ονομασίες των κονσολών έχουν διαρρεύσει και είναι Lockhart και Anaconda. Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν και μερικές λίστες με specs, αλλά οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι αντικρουόμενες. Το μόνο σχεδόν βέβαιο που παραμένει ίδιο στις διάφορες διαρροές είναι πως η high-end κονσόλα θα έχει SSD.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν στην E3 2019. Φαίνεται πως η Microsoft έχει πάρει πολύ σοβαρά τη φετινή έκθεση, θέλοντας ενδεχομένως να εκμεταλλευτεί την απουσία της Sony.

Tags: