Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Outer Worlds;

Το καλοκαίρι ο νέος τίτλος της Obsidian
25 Φεβρουαρίου 2019 15:09
Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Outer Worlds;

Το The Outer Worlds της Obsidian Entertainment αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο των πρόσφατων The Game Awards και έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον της σκληροπυρηνικής gaming κοινότητας. Όπως φαίνεται η αναμονή θα τελειώσει σε περίπου έξι μήνες, αφού το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πιθανότατα αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με την πιο πρόσφατη διαρροή.

Συγκεκριμένα, η σελίδα του παιχνιδιού τροποποιήθηκε από την ομάδα ανάπτυξης στις 22 Φεβρουαρίου και προστέθηκε ως ημερομηνία κυκλοφορίας η Τρίτη 6 Αύγουστου του 2019. Μέσα σε λίγες ώρες η σελίδα ενημερώθηκε ξανά αφαιρώντας την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η λίστα των αλλαγών καταγράφεται από την υπηρεσία Steam DB και έτσι εντοπίστηκε από μερικούς παρατηρητικούς gamers.

Για την ώρα ούτε η Obsidian ούτε η publishing εταιρία Private Division έχουν προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, οπότε λάβετε υπόψιν την παραπάνω ημερομηνία με επιφύλαξη. Η μόνη πληροφορία που γνωρίζουμε επίσημα είναι πως το The Outer Worlds θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για τα PS4, Xbox One και PC.