Η Bethesda ετοιμάζεται να αποκαλύψει ένα νέο παιχνίδι 

Ενδέχεται να είναι νέο Fallout

Η Bethesda ετοιμάζεται να αποκαλύψει ένα νέο παιχνίδι

Δεκάδες φορές στο παρελθόν, ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν αποκαλύψει παιχνίδια πριν τις επίσημες ανακοινώσεις τους. Το πιο πρόσφατο αξιοσημείωτο παράδειγμα έρχεται από την E3 2018, όπου η αλυσίδα καταστημάτων Walmart αποκάλυψε πάρα πολλά παιχνίδια που έπειτα είδαμε να αποκαλύπτονται επίσημα στην έκθεση. Το ίδιο συνέβη ξανά κατά κάποιον τρόπο με το Amazon που αποκάλυψε ένα επερχόμενο παιχνίδι της Bethesda.

Συγκεκριμένα, παρατηρητικοί χρήστες εντόπισαν πως το Amazon ανάρτησε τρείς καταχωρήσεις για παιχνίδια της Bethesda, μια για το PS4, μια για το Xbox One και μια για το PC αντίστοιχα. Πρόκειται για έναν τίτλο, λοιπόν, ο οποίος θα έρθει στις τρείς εν λόγω πλατφόρμες.

Το αξιοσημείωτο είναι πως οι καταχωρήσεις συνοδεύονται από ένα βίντεο αντίστροφης μέτρησης, όπως βλέπουμε συνήθως σε trailer των παιχνιδιών της σειράς Fallout.

Πολλοί εικάζουν πως θέλοντάς να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας από το καταστροφικό ντεμπούτο του Fallout 76 και έπειτα από την θετική ανταπόκριση του κοινού στο The Outer Worlds, ίσως η εταιρία ετοιμάζει κάποιο remaster των Fallout 3 ή Fallout New Vegas,.

Ένα άλλος χρήστης επισήμανε πως τα αρχικά E01, T03 και S02 αποτελούν αναγραμματισμό του TES που σημαίνει The Elder Scrolls. Αν η θεωρεία αυτή είναι αληθινή ίσως πρόκειται για placeholders που σύντομα θα φιλοξενήσουν τις προ-παραγγελίες του The Elder Scrolls VI που αποκαλύφθηκε στην E3.

Ότι και αν ισχύει τελικά, φαίνεται πως η ανακοίνωση κάποιου νέο παιχνιδιού από την Bethesda βρίσκεται προ των πυλών. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για να μάθετε τι ετοιμάζει η εταιρία.

8 comment(s)