Obsidian: “Μην επιτίθεστε στο Fallout 76 χρησιμοποιώντας το Outer Worlds”

Παράλληλα αποκαλύφθηκαν και νέα στοιχεία για το combat του παιχνιδιού
15 Φεβρουαρίου 2019 14:01
Obsidian: “Μην επιτίθεστε στο Fallout 76 χρησιμοποιώντας το Outer Worlds”

Στο αρχικό trailer του The Outer Worlds που αποκαλύφθηκε στα The Game Awards 2018, υπήρχε ένα στιγμιότυπο που επισήμανε πως το παιχνίδι αναπτύσσεται από τους αρχικούς δημιουργούς των Fallout παιχνιδιών και τους δημιουργούς του λατρεμένου Fallout: New Vegas. Η αποκάλυψη του Outer Worlds έγινε μάλιστα στην περίοδο που το κοινό της Fallout σειράς βρισκόταν στις επάλξεις εξαιτίας της κυκλοφορίας του Fallout 76. Αυτό οδήγησε πολλούς οπαδούς να χρησιμοποιούν το νέο παιχνίδι της Obsidian για να επιτεθούν στην Bethesda.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο Game Informer, οι δημιουργοί του παιχνιδιού επισήμαναν πως δεν υποστηρίζουν αυτή τη συμπεριφορά και θέλουν οι παίκτες να αγαπήσουν το The Outer Worlds για αυτό που είναι και όχι να το χρησιμοποιούν απλά ως ένα μέσο για να επιτίθονται σε άλλους developers.

Παράλληλα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και ένα βίντεο που μέλη της ομάδας ανάπτυξης μιλούν για το combat σύστημα του παιχνιδιού, δίνοντας αναλυτικότερες πληροφορίες για τις διάφορες πτυχές του. Τα δύο σχετικά βίντεο ακολουθούν παρακάτω.

Το The Outer Worlds αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα PS4 και Xbox One.