Ο Peter Molyneux θέλει να βγάλει και στο Switch το επόμενο παιχνίδι του

“Η Nintendo έχει συναρπαστικό κοινό”
10 Φεβρουαρίου 2019 17:47
Ο Peter Molyneux θέλει να βγάλει και στο Switch το επόμενο παιχνίδι του

Ο δημιουργός των Populous, Black & White και Fable αποκάλυψε μερικές νέες πληροφορίες για το επερχόμενο project του. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Peter Molyneux και το στούντιό του, την 22cans.

Τον τελευταίο καιρό, ο Molyneux εργάζεται πάνω σε παιχνίδι γνωστό απλώς ως Legacy, χωρίς να έχει αποκαλύψει τίποτα περισσότερο για το project. Ωστόσο, το NintendoLife είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τον δημιουργό, ο οποίος φαίνεται πως εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει τον επερχόμενο τίτλο του στο Nintendo Switch.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το αν ενδιαφέρεται να κυκλοφορήσει το Legacy στο Switch, ο Molyneux απάντησε:

Το Legacy σίγουρα αποκλίνει πολύ από τα παιχνίδια που έχω φτιάξει στο παρελθόν. Και περισσότερο από ποτέ, θα πρέπει να σκεφτούμε λίγο πιο λογικά σχετικά τις πλατφόρμες. Θα έλεγα σίγουρα ότι υπάρχει μια πραγματικά μεγάλη πιθανότητα να κυκλοφορήσει στο Switch, αλλά υπάρχουν δύο θέματα που μπορούν να σταματήσουν κάτι τέτοιο από το να συμβεί. Το πρώτο είναι ότι πρέπει να πάρουμε την σχετική άδεια από τη Nintendo, αυτό είναι το ένα θέμα. Και το άλλο είναι, αν είμαστε, ως εταιρεία, παθιασμένοι με μια κυκλοφορία στο Switch;

Θα έλεγα απολύτως ναι σε αυτό, γιατί το Nintendo Switch- και από τις τρεις κονσόλες- απευθύνεται στο κοινό που θεωρώ πιο συναρπαστικό. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ίσως δεν έχουν παίξει εδώ και δεκαετίες - αν και τους αγαπώ και αυτούς επίσης - είναι άνθρωποι που θα ήθελαν να παίξουν παιχνίδια στον υπολογιστή τους, αλλά θα τα βρίσκουν μη προσβάσιμα και θεωρώ ότι αυτό είναι απολύτως συναρπαστικό. Οπότε ναι, απολύτως.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το project του ταλαντούχου βρετανού δημιουργού, ωστόσο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.