Trials Rising: Αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο του Expansion Pass

Περισσότερες από 50 νέες πίστες θα έρθουν στον τίτλο
08 Φεβρουαρίου 2019 12:38
Trials Rising: Αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο του Expansion Pass

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Trials Rising να απέχει μόλις μερικές εβδομάδες, η Ubisoft αποκάλυψε τα πλάνα της για το περιεχόμενο που θα καταφθάσει μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, η γαλλική εταιρία έκανε γνωστό πως το Expansion Pass του παιχνιδιού θα προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε δύο μεγάλα πακέτα περιεχομένου και customisation.

Το πρώτο expansion θα ονομάζεται Trials Rising Sixty Six και θα μας μεταφέρει στην γνωστή Route 66 των Ηνωμένων Πολιτειών. Το πακέτο θα περιλαμβάνει νέες πίστες, νέα Contracts και κοσμητικά αντικείμενα εμπνευσμένα από το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο.

Το δεύτερο expansion θα ονομάζεται Trials Rising Crash & Sunburn και θα μας μεταφέρει στις ζούγκλες του Περού και τις παγωμένες περιοχές της Ανταρκτικής. Το πακέτο θα περιλαμβάνει δύο νέες μηχανές, νέες πίστες, νέα challenges και πολλά κοσμητικά αντικείμενα.

Συνολικά το Expansion Pass θα εμπλουτίσει το παιχνίδι με 55 νέες πιστές. Ωστόσο, η Ubisoft ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν και δωρεάν updates και ειδικά special events, όποτε ακόμα και όσοι δεν προβούν στην αγορά του season pass θα δουν την εμπειρία τους να εμπλουτίζεται.

Το Trials Rising αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου για τα PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.