Death Stranding: Υπαινιγμός από τον Hideo Kojima για την ημερομηνία κυκλοφορίας

Πότε θα έρθει τελικά ο απίστευτα αναμενόμενος τίτλος;
02 Φεβρουαρίου 2019 14:14
Death Stranding: Υπαινιγμός από τον Hideo Kojima για την ημερομηνία κυκλοφορίας

Έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από τη στιγμή που το Death Stranding αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην σκηνή της E3 2016. Πέρα από την αύρα μυστηρίου που περιτριγυρίζει το παιχνίδι και έχει τους παίκτες να αναρωτιούνται για το σενάριό του, ένα ακόμη ερώτημα που κυριαρχεί στο μυαλό των παικτών είναι πότε θα κυκλοφορήσει τελικά το παιχνίδι.

Τώρα, ο Hideo Kojima έρχεται να φέρει ξανά αυτή τη συζήτηση στο προσκήνιο με ένα tweet του. Συγκεκριμένα, ο Joe Penna, ο σκηνοθέτης της ταινίας Artic με τον Mads Mikkelsen απάντησε σε ένα tweet του Kojima σχετικά με την ταινία, ρωτώντας αν θα δούμε τον ηθοποιό σύντομα στο Death Stradning.

Η απάντηση του Kojima ήταν χαρακτηριστική. Ο ταλαντούχος Ιάπωνας δημιουργός τόνισε πως θα περάσει καιρός μέχρι να παίξουμε το παιχνίδι, αλλά ελπίζει όλοι να απολαύσουν την ερμηνεία του Mikkelsen στο Artic μέχρι τότε.

Ακολουθούν τα σχετικά tweets.

Το Death Stranding βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro. Εσείς πότε πιστεύτε ότι θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι.