Mads Mikkelsen: "Αν σας πω τα μυστικά του Death Stranding …"

Η χιουμοριστική απάντηση σε έναν διψασμένο οπαδό
18 Ιανουαρίου 2019 11:17
Mads Mikkelsen:

Το Death Stranding παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην E3 2016 με ένα trailer γεμάτο μυστήριο. Από τότε ο Hideo Kojima έχει δείξει μερικά ακόμα trailers που έχουν ενισχύσει το κλίμα μυστηρίου που περιτριγυρίζει το project, με πολλά ερωτηματικά να παραμένουν ακόμη. Η κοινότητα του παιχνιδιού διψάει για απαντήσεις και έτσι ένας φανατικός οπαδός της δουλειάς του Kojima στράφηκε στον Mads Mikkelsen για απαντήσεις.

Πιο αναλυτικά, ο Mads στα πλαίσια της προώθησης της πιο πρόσφατης ταινίας του, πραγματοποίησε ένα AMA στο Reddit που το κοινό του έκανε ανοιχτά ερωτήσεις. Ο χρήστης του Reddit, Lashhi, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία ρωτώντας τον Mads σχετικά με το απίστευτα αναμενόμενο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο χρήστης ρώτησε αν υπάρχει κάτι που μπορεί ο Mads να πει σχετικά με το Death Stranding και ο ηθοποιός έδωσε την εξής χαρακτηριστική απάντηση:

Μπορώ να πω πολλά, αλλά θα δεχόμουν μια επίσκεψη από έξι δυνατούς Ιαπωνέζους πολύ γρήγορα, αν έκανα κάτι τέτοιο.

Δυστυχώς ο πολυβραβευμένος ηθοποιός δεν πραγματοποίησε την ευχή του Lashhi και όπως φαίνεται θα χρειαστεί να κάνουμε περισσότερη υπομονή για να μάθουμε νέες λεπτομέρεις για το αινιγματικό project του Kojima. Ανεξαρτήτως, η χιουμοριστική απάντηση του Mads είναι από μόνη της άξια αναφοράς, καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να παραβλέψει εξ’ ολοκλήρου την ερώτηση.

Το Death Stranding βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro.