Death Stranding: Οι πρώτες δύο ώρες είναι έτοιμες;

Πιο κοντά από όσο πιστεύουμε η κυκλοφορία του;
17 Ιανουαρίου 2019 08:36
Death Stranding: Οι πρώτες δύο ώρες είναι έτοιμες;

Όπως σας ενημερώσαμε, ο Hideo Kojima πρόσφατα ταξίδεψε στην Ολλανδία, για να παρουσιάσει στην Guerrilla Games το άκρως αναμενόμενο δημιούργημά του. Ο λόγος γίνεται φυσικά για Death Stranding, το οποίο κάνει χρήση της Decima Engine μηχανής γραφικών της Guerrilla.

Τώρα, ο επικεφαλής του marketing και επικοινωνιών της Kojima Productions, Aki Saito, έρχεται να αποκαλύψει μια νέα σημαντική πληροφορία. Συγκεκριμένα, ο Saito επισήμανε πως ο Kojima παρουσίασε στο ολλανδικό στούντιο τις δύο πρώτες gameplay ώρες του παιχνιδιού. Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.

Το γεγονός πως οι δύο ώρες πρώτες ώρες του παιχνιδιού είναι ευπαρουσίαστες και έτοιμες εως έναν βαθμό σημαίνει πως η ανάπτυξη κιλά ομαλά και ήδη τα κομμάτια του πάζλ αρχίζουν να συνδέονται. Ο Saito γνωρίζοντας πως η συγκεκριμένη πληροφορία θα δημιουργούσε απορίες, ξεκαθάρισε πως “το παιχνίδι δεν είναι έτοιμο…ακόμα”. Ωστόσο, αν λάβουμε υπόψη και τις δηλώσεις στελεχών της Sony πως το Death Stranding είναι το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο παιχνίδι που έχουν δει, μάλλον η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου είναι πιο κοντά από όσο πιστεύουμε.

Το Death Stranding αναπτύσσεται αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro. Εσείς πότε πιστεύετε ότι θα κυκλοφορήσει ο τίτλος του Hideo Kojima;