Και το Verizon δοκιμάζει τη δική του game streaming υπηρεσία

Που ακούει στο όνομα Verizon Gaming
13 Ιανουαρίου 2019 13:03
Και το Verizon δοκιμάζει τη δική του game streaming υπηρεσία

Όπως μεταφέρει το The Verge, η γιγαντιαία εταιρία τηλεπικοινωνίων της Αμερικής Verizon, δοκιμάζει και αυτή τη δική της game streaming υπηρεσία. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα θα ονομάζεται Verizon Gaming και ήδη η εταιρία έχει πραγματοποιήσει τις πρώτες δοκιμές χρησιμοποιώντας το Nvidia Shield. Μελλοντικά η υπηρεσία θα καταφθάσει και στις Android συσκευές.

Μέχρι στιγμής αναφέρεται πως υποστηρίζονται περισσότερα από 135 παιχνίδια όπως τα Far Cry 5, Destiny 2 και Battlefield V, αλλά η εταιρία έχει ως πρώτα μέλημα να βελτιώσει την απόδοση της υπηρεσίας και μετά θα εστιάσει στο να την εμπλουτίσει με περισσότερους τίτλους.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, πέρα από το ρεπορταζ του Verge. Ωστόσο, φαίνεται πως το streaming μέλλον είναι αναπόφευκτο. Και η Amazon ετοιμάζει τη δική της game streaming υπηρεσία, με την Microsoft να έχει ανακοινώσει πως ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τις πρώτες μεγάλης κλίμακας δοκιμές του Project xCloud μέσα στο 2019, ενώ η Google ήδη έχει κάνει τα πρώτα πειράματα με το Project Stream. Ομοίως η Sony διαθέτει ήδη το δικό της PlayStation Now, το οποίο πιθανότατα θα επεκτείνει σε περισσότερες χώρες, ενώ ομοίως και η Nvidia προσφέρει το GeForce NOW.