Φήμη: Και η Amazon ετοιμάζει τη δική της game streaming υπηρεσία

Θα ακολουθήσει την πορεία της Google;
11 Ιανουαρίου 2019 14:59
Φήμη: Και η Amazon ετοιμάζει τη δική της game streaming υπηρεσία

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του The Information, το οποίο είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με δύο διαφορετικές ανώνυμες πηγές, η Amazon ετοιμάζει τη δική της game streaming υπηρεσία. Πιο αναλυτικά, η πλατφόρμα της γιγαντιαίας εταιρίας βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και μάλιστα η Amazon έχει ξεκινήσει ήδη να συζητά με publishers οι οποίοι ενδιαφέρονται να διανέμουν τα παιχνίδια τους με αυτόν τον τρόπο. Όσον αφορά την ημερομηνία διάθεσης της εν λόγω υπηρεσίας, όντας ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο, πιθανότατα δεν θα δούμε κάτι μέχρι το 2020.

Όπως φαίνεται το streaming θα παίξει μεγάλο ρόλο στην επόμενη γενιά, με την Microsoft να έχει ανακοινώσει πως ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τις πρώτες μεγάλης κλίμακας δοκιμές του Project xCloud μέσα στο 2019, ενώ η Google ήδη έχει κάνει τα πρώτα πειράματα με το Project Stream. Ομοίως η Sony διαθέτει ήδη το δικό της PlayStation Now, το οποίο πιθανότατα θα επεκτείνει σε περισσότερες χώρες, ενώ ομοίως και η Nvidia προσφέρει το GeForce NOW.

Πιθανότατα, η Amazon σχεδιάζει να ενσωματώσει κάπως τη νέα της υπηρεσίας με το Twitch, το οποίο της ανήκει. Τα σχέδια της για την ώρα παραμένουν κρυφά. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.