Η Rockstar Games ετοιμάζεται για την επόμενη γενιά και προσλαμβάνει προσωπικό

Ξεκίνησε η ανάπτυξη του GTA VI ή είναι κάτι άλλο;
08 Ιανουαρίου 2019 12:02
Η Rockstar Games ετοιμάζεται για την επόμενη γενιά και προσλαμβάνει προσωπικό

Το βλέμμα της στην επόμενη γενιά φαίνεται πως στρέφει σιγά-σιγά η Rockstar Games, η ταλαντούχα ομάδα που θα γνωρίζετε από franchises όπως τα Grand Theft Auto και Red Dead Redemption. Συγκεκριμένα, η εταιρία ξεκίνησε να προσλαμβάνει προσωπικό για τα επόμενα της μεγάλα projects που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουν “σάρκα και οστά” στην επόμενη γενιά. Μία καταχώρηση της Rockstar India δείχνει πως η εταιρία αναζητά έναν Senior Environment Artist που ο ρόλος του θα είναι να δημιουργεί “next-gen κόσμους για μερικά φιλόδοξα projects”.

Συνεχίζοντας, μία ακόμη καταχώρηση εργασίας αλλά αυτή την φορά από το κεντρικό στούντιο της Νέας Υόρκης, αναζητά έναν MoCap Tools Developer, δηλαδή, άτομο που θα ασχολείται επαγγελματικά με το Motion Capture.

Η εταιρία φαίνεται πως ξεκινά από τώρα να εξοπλίζεται για την επόμενη γενιά, χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε τι ακριβώς ετοιμάζει. Ίσως ένα από αυτά τα μεγάλα projects να είναι το επόμενο Grand Theft Auto ή ίσως και όχι. Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Πάντως, ότι ένας από τους μεγαλύτερους developers της βιομηχανίας ξεκίνησε να κοιτά την επόμενη γενιά αποτελεί ακόμη ένα σημάδι πως φτάνουμε σιγά-σιγά προς το τέλος της τρέχουσας.