Dark Souls: Daughters of Ash | Το υπερφιλόδοξο mod δίνει νέα ζωή στον τίτλο της FromSoftware

Αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον της κοινότητας
07 Ιανουαρίου 2019 12:33
Dark Souls: Daughters of Ash | Το υπερφιλόδοξο mod δίνει νέα ζωή στον τίτλο της FromSoftware

Το Dark Souls κυκλοφόρησε πριν από επτά χρόνια και ακόμα διατηρεί μια φανατική, σκληροπυρηνική κοινότητα που ασχολείται καθημερινά με το παιχνίδι. Ένα μέλος αυτής της κοινότητας, ο χρήστης του Reddit, Grimrukh, ξόδεψε περισσότερες από 1000 ώρες μέσα στο 2017 και το 2018 για την δημιουργία του Daughters of Ash. Πρόκειται για ένα υπερφιλόδοξο mod που φαντάζεσαι κάπως διαφορετικά το δημιούργημα του Hidetaka Miyazaki και το επεκτείνει δραματικά.

Συγκεκριμένα, το mod επεκτείνει το campaign του παιχνιδιού, με νέα events που αλλάζουν τον κόσμο, νέα βασικά αντικείμενα και νέα μονοπάτια, υπάρχουν επίσης νέα bosses, νέοι εχθροί, νέοι NPCs, νέα storylines, νέα όπλα, νέα αντικείμενα, νέοι μηχανισμοί, επεκτάσεις για το lore στις περιγραφές των αντικειμένων και πολλά ακόμη μυστικά.

Ο δημιουργός του mod δήλωσε:

Αυτό είναι το όραμά μου για το πως θα ήταν το Dark Souls, αν η FromSoftware είχε έξι ακόμα επιπλέον μήνες για να δημιουργήσει περιεχόμενο για το παιχνίδι.

Το αξιοσημείωτο είναι πως το mod αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον της κοινότητας, με τα στατιστικά του παιχνιδιού στο Steam και το Twitch να αυξάνονται απότομα μετά την κυκλοφορία του.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε και μόνοι σας το Dark Souls: Daughters of Ash από το Nexus Mods. Για την ώρα είναι συμβατό μόνο με την Dark Souls: Prepare to Die Edition για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αν θέλετε να πάρετε απλώς ένα δείγμα από την δουλειά του Grimrukh, παρακάτω ακολουθεί ένα σχετικό gameplay βίντεο από τον streamer LobosJr.