Η Bonnie Ross της 343 Industries εισάγεται στο Hall of Fame της AIAS

Βραβεύεται από την Ακαδημία Διαδραστικών Τεχνών και Επιστημών
20 Δεκεμβρίου 2018 13:33
Η Bonnie Ross της 343 Industries εισάγεται στο Hall of Fame της AIAS

Η Ακαδημία Διαδραστικών Τεχνών και Επιστημών έκανε γνωστό πως η Bonnie Ross θα είναι το 23ο άτομο που θα εντάξει στο Hall of Fame της. Πρόκειται για την επικεφαλής της 343 Industries. Η Ross έχει αναλάβει την επέκταση του franchise Halo, δημιουργώντας σχεδόν 6 δισεκατομμύρια δολάρια στις παγκόσμιες πωλήσεις μέχρι σήμερα. Η Ross είναι επίσης μια βασική φωνή στην προώθηση των ενεργειών της STEM και στις προσπάθειες για περισσότερη ποικιλομορφία σε όλη τη βιομηχανία των παιχνιδιών υπερ των γυναικών, των υποεκπροσωπούμενων μειονοτήτων και των παιδιών.

Την απονομή του βραβείου της θα αναλάβει ο Phil Spencer, στο πλαίσιο των επερχόμενων 22ων  ετήσιων D.I.C.E. Awards, ο οποίος μάλιστα προέβη και σε δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Spencer τόνισε:

Είναι ένα προνόμιο να δουλεύω δίπλα στη Bonnie για περισσότερες από δύο δεκαετίες και πάντα εντυπωσιάζομαι όχι μόνο από το πάθος της για τη συγχώνευση της τέχνης και της αφήγησης, αλλά και από για το πάθος της για τη δημιουργία ομάδων και τεχνικών ανακαλύψεων, γερά θεμέλια που θα καθορίσουν την κατεύθυνση του Halo και του Xbox για τα επόμενα χρόνια. Η θητεία της Bonnie στη Microsoft είναι κάτι περισσότερο από ένα μοντέλο για τους επίδοξους δημιουργούς παιχνιδιών, αποτελεί απόδειξη της έννοιας που φέρνει σε επαφή ταλαντούχες και ποικίλες φωνές γύρω από ένα κοινό παθιασμένο όραμα, που μπορεί να δημιουργήσει κόσμους, θαύματα και θρύλους που θα καθορίσουν την ψυχαγωγία για γενιές.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ανάρτηση του Xbox.