Το Red Dead Redemption 2 επιστρέφει την κορυφή των UK Charts

Εκθρόνισε το Super Smash Bros. Ultimate
17 Δεκεμβρίου 2018 05:42
Το Red Dead Redemption 2 επιστρέφει την κορυφή των UK Charts

Μετά από ένα μήνα, το Red Dead Redemption 2 επιστρέφει στην κορυφή των UK Charts. Συγκεκριμένα, ο τίτλος της Rockstar ήταν αυτός με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου, αφού οι πωλήσεις του αυξήθηκαν κατά 19%.

Ομοίως, το FIFA 19 είδε αύξηση της τάξεως το 30% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση. Τρίτο συναντάμε το Call of Duty: Black Ops 4, ενώ το Super Smash Bros. Ultimate έπεσε στην τέταρτη θέση, με 52% λιγότερες πωλήσεις. Η πτώση μοιάζει μεγάλη, αλλά είναι φυσιολογική για την δεύτερη εβδομάδα των περισσότερων παιχνιδιών στην αγορά.

Εξαιρετική πορεία συνεχίζουν να έχουν οι αποκλειστική τίτλοι του Nintendo Switch, όπως τα Pokémon Let's Go: Pikachu, Super Mario Party, Super Mario Odyssey και The Legend of Zelda: Breath of the Wild, καθώς και το Forza Horizon 4 του Xbox One και το Spider-Man του PS4.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που μας πέρασε.

  1. Red Dead Redemption 2
  2. FIFA 19
  3. Call of Duty: Black Ops 4
  4. Super Smash Bros Ultimate
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Spyro Reignited Trilogy
  7. Battlefield V
  8. Forza Horizon 4
  9. Spider-Man
  10. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy