Death Stranding: Νέος υπάλληλος της Kojima Productions έχει μείνει έκπληκτος με το παιχνίδι

“Ω Θεέ μου…το παιχνίδι…δεν είναι τίποτα σαν και αυτό που πίστευα”
13 Δεκεμβρίου 2018 18:13
Death Stranding: Νέος υπάλληλος της Kojima Productions έχει μείνει έκπληκτος με το παιχνίδι

Αρκετός καιρός έχει περάσει από τότε που ακούσαμε κάποια νέα πληροφορία για το Death Stranding, το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι του ταλαντούχου Hideo Kojima. Ο δημιουργός ήδη έχει εκπλήξει μία μεγάλη μερίδα της gaming κοινότητας με το επερχόμενο του project, ενώ μετά το trailer της E3 2018, οι fans περιμένουν “διψασμένοι” για νέες λεπτομέρειες ή κάποιο νέο trailer. Το ίδιο έκπληκτος έμεινε και ο Aki Saito, ο νέος επικεφαλής του Marketing στην Kojima Productions. Ο Saito ξεκίνησε τη νέα του δουλειά εδώ και λίγες ημέρες και είχε την ευκαιρία να δει ακόμη περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι. Μετά λοιπόν από 3 σχεδόν ημέρες στα νέα του καθήκοντα, ο Saito “τιτίβισε” στο Twitter του πως έχει μείνει έκπληκτος με το Death Stranding.

Καλημέρα. Είναι η τρίτη μου ημέρα στην Kojima Productions και οι δύο τελευταίες ημέρες ήταν κάπως έτσι…Ω Θεέ μου…το παιχνίδι είναι…είναι…δεν είναι τίποτα σαν και αυτό που πίστευα.

Από ότι φαίνεται ο νέος επικεφαλής του Marketing της ομάδας έχει μείνει έκπληκτος με το project του Hideo Kojima. Τι να είδε άραγε κανείς δεν ξέρει. Το Death Stranding αναπτύσσεται αποκλειστικά για το PlayStation 4.