Read later
 • Written by 
 • “Πάγωσε” η ανάπτυξη του Unreal Tournament της Epic Games

  “Πάγωσε” η ανάπτυξη του Unreal Tournament της Epic Games

  Δυσάρεστα νέα για τους fans του δημοφιλούς shooting παιχνιδιού

  Δυσάρεστα νέα για όσους περίμεναν με ανυπομονησία το επόμενο μεγάλο Unreal Tournament. Η Epic Games και συγκεκριμένα ο ιδρυτής και CEO, Tim Sweeney, δήλωσε και επίσημα πως η σταμάτησε η ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η ανακοίνωση αυτή δεν αποτελεί κάποια έκπληξη μιας και η ομάδα από ότι φαίνεται θέλει να επικεντρωθεί στο δημοφιλές battle royale της παιχνίδι (Fortnite) και πρόσφατα ξεκίνησε και το Epic Games Store, τον επόμενο μεγάλο ανταγωνιστή του Steam. Ακόμη, πριν δύο μήνες η εταιρία παραδέχθηκε πως το παιχνίδι δεν έχει συμπληρώσει μεγάλη πρόοδο.

  Κρίμα για όσους περίμεναν το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο του Unreal Tournament. Ίσως η εταιρία στο μέλλον “ξεπαγώσει” την ανάπτυξή του και κυκλοφορήσει το παιχνίδι έτσι όπως πρέπει.

  Login to post comments
  Comments (6)
  Refresh Comments
  Choose Order:
  • Comment Link
   Hechmanic369
   Hechmanic369 15/12/2018 10:08:07
   Αυτό το Unreal δυστυχώς θα είναι Half Life ep 3 φάση για τη Epic.
  • Comment Link
   Harry T.
   Harry T. 06/12/2018 20:21:24
   Ουδεμία έκπληξις ότι σταμάτησε και τυπικά η (υπ)ανάπτυξη του καινούριου Unreal Tournament. Ποτέ δεν είχε ξεκινήσει στα σοβαρά, η όποια ανάπτυξη έχει σταματήσει εδώ και ΠΟΛΥ καιρό και απλά τώρα το ανακοίνωσαν, έτσι για να μην το έχουν βάρος στην συνείδησή τους. Το πρόβλημα ξεκίνησε το 2012 όταν η Epic Games πούλησε το Gears of War στην Microsoft, η Tencent έγινε στρατηγικός επενδυτής αγοράζοντας το 40% των μετοχών, και η Epic ανακοίνωσε ότι θέλουν να στραφούν προς τα παιχνίδια υπηρεσίες (games as a service). Αφού έγινε επιτυχία το Fortnite Battle Royale και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, όλα τα άλλα να γίνουν στάχτη. Κρίμα που η Epic Games εγκατέλειψε την ταυτότητά της ως game developer και ο Tim Sweeney ζήλεψε τον GabeN που έγινε billionaire από το Steam. Τώρα που ετοιμάζουν και το Epic Games Store (και λογικά θα πετύχει, καθώς ο launcher είναι εγκατεστημένος παντού λόγω του Fortnite), είναι θέμα χρόνου να καταντήσει η Epic σαν την Valve, πρώην game developer και νυν εισοδηματίες.
  • Comment Link
   MokilokD
   MokilokD 06/12/2018 19:23:58
   Epic Games χωρις Unreal Tournament η εστω single player Unreal , απλα δεν θεωρειται Epic Games .
   Καλο ειναι πλεον να μετονομάσουν και την Unreal Engine σε Fortnite Engine να ολοκληρώσουν το έκτρωμα .
  • Comment Link
   Manager
   Manager 06/12/2018 19:12:55
   Καλά κάνουν. Αυτό που έφτιαχναν, και καλά σε συνεργασία με το community ήταν έκτρωμα. Ας κρατήσουν τα maps, που τα πιο πολλά είναι τίμια έως καλά, και ας χτίσουν τον τίτλο μόνοι τους από την αρχή. Gameplay-wise αυτό που υπήρχε ήταν απαράδεκτο.
   Ας το φτιάξουν από την αρχή, αυτή τη φορά με single-player mode σαν το UT2004, με tournament να φτιάχνεις τη δικιά σου ομάδα. Ας ξαναφέρουν τους μεγάλους χαρακτήρες, όπως το UT3 και όχι αυτούς τους ανορεξικούς που είχαν σε αυτό το UT που ούτε από το περιβάλλον δεν μπορούσες να τους ξεχωρίσεις, ούτε να τους πετύχεις από τα 5 μέτρα. Ας επαναφέρουν τα μεγάλα ονόματα (Xan Kriegor, Malcolm, Gorge, Mr.Crow !!!). Ας το γεμίσουν με modes και όχι απλά ένα Deathmatch και ένα Capture the Flag. Εν έτει 2018 είναι απαραίτητα τα modes με αυτοκίνητα (άπειρες ώρες λιωσίματος στο UT3 Vehicle CTF στη γέφυρα στη Suspense, και εξίσου πολλές ώρες Onslaught στη Downtown και στο Torlan). Ας επαναφέρουν τα όπλα σε αυτά που γνωρίζαμε από όλα τα προηγούμενα UT και όχι να βάζουν 10 secondary fire modes στο καθένα. Αν είναι δυνατόν οι αθεόφοβοι είχαν βάλει heat mechanic στο link gun. RELOAD ΣΤΟ UNREAL TOURNAMENT, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
   Και εν τέλει, από άποψη lore το Unreal Tournament είναι ένα τηλεοπτικό show. Τι πουλάει τώρα, το Battle Royale. Ας βγάλουν και ένα spin-off όπως το Unreal Championship που ήταν 3rd-person για κονσόλες, να είναι Battle Royale. Εξάλλου όταν παίζαμε UT3 warfare στην Confrontation και στην Islander 64 σίγουρα, δε θυμάμαι αν έφταναν και 128 άτομα, το ίδιο χάος επικρατούσε.
  • Comment Link
   Loulaki
   Loulaki 06/12/2018 19:00:29
   μου θυμίζει η συμπεριφορά τους κάτι χαζονεόπλουτους ...
  • Comment Link
   GeoMerik
   GeoMerik 06/12/2018 17:33:09
   Ντροπή. Αυτό έχω να πω.

  Tech & Science News