Hideo Kojima: “Δε θα μπορέσω να είμαι στα The Game Awards 2018”

Και το internet αρνείται να τον πιστέψει
06 Δεκεμβρίου 2018 10:35
Hideo Kojima: “Δε θα μπορέσω να είμαι στα The Game Awards 2018”

Τα τελευταία χρόνια τα The Game Awards έχουν γίνει συνώνυμα με το Death Stranding και τον Hideo Kojima, αφού ο Ιάπωνας δημιουργός έχει χρησιμοποιήσει την εκδήλωση του καλού του φίλου, Geoff Keighley, για να παρουσιάσει νέα πλάνα και πληροφορίες για το Death Stranding. Αναμενόμενα πολλοί gamers περίμεναν πως για άλλη μια φορά ο Kojima θα ταξιδέψει στο Λος Άντζελες για να παρουσιάσει το παιχνίδι του στα The Game Awards.

Ο Kojima φαίνεται ωστόσο πως φέτος δεν θα κάνει το ταξίδι. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter διευκρίνισε πως αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Geoff.

Ακολουθεί το σχετικό tweet.

Βέβαια, το tweet του Hideo συναντήθηκε με αρκετή δυσπιστία από την gaming κοινότητα. Ο ίδιος ο επίσημος λογαριασμός των Game Awards στο Twitter απάντησε στο tweet του Ιάπωνα με ένα emoticon που δημιουργεί υποψίες.

Παράλληλα, παρατηρητικοί χρήστες αναγνώρισαν από ένα story του Kojima στο Instagram πως αυτή τη στιγμή ο δημιουργός βρίσκεται στο διεθνές αεροδρόμιο της Ιαπωνίας.

Το αν πράγματι ο Hideo λέει την αλήθεια ή αν ετοιμάζει κάποια έκπληξη θα το μάθουμε σε μερικές ώρες από τώρα. Τα The Game Awards 2018 θα λάβουν χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου στις 03:30, ώρα Ελλάδος.