Η 7η σεζόν του Fortnite φέρνει το νέο Creative Mode

Χτίστε τον δικό σας μοναδικό κόσμο
05 Δεκεμβρίου 2018 16:30
Η 7η σεζόν του Fortnite φέρνει το νέο Creative Mode

Η έβδομη σεζόν του Fortnite εκτός από νέα skins για τους χαρακτήρες σας, θα φέρει κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Ένα ολοκαίνουριο mode για το παιχνίδι που θα προσφέρει ακόμη περισσότερη διασκέδαση στους παίκτες. Η Epic Games ανακοίνωσε το Creative Mode. Όπως λέει και η ονομασία του, το εν λόγω mode θα παρέχει στον παίκτη απόλυτη ελευθερία και δημιουργικότητα. Ελευθερία για να χτίζει τους δικούς τους κόσμους, να τους αποθηκεύει και να τους μοιράζεται με τους φίλους τους για μοναδικές αναμετρήσεις. Η ομάδα δίνει την επιλογή να εισέλθετε στο νέο mode μέσω early access, εφόσον προβείτε στην αγορά του Battle Pass για την έβδομη σεζόν.

Όμως, εφόσον ένας φίλος σας έχει στην κατοχή του το Battle Pass και φυσικά το δικό του νησί, ή όπως το ονομάζει η εταιρία, “Private Island”, θα μπορείτε και εσείς να απολαύσετε τον κόσμο του, όμως χωρίς το Battle Pass δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας. Ο περιορισμός αυτός ισχύει μόνο για την early access φάση που θα “τρέξει” από τις 6 Δεκεμβρίου, μέχρι και τις 13 του ίδιου μήνα. Από εκεί και πέρα ο κάθε παίκτης θα μπορεί να χτίσει το νησί της φαντασίας του και να το απολαύσει με παρέα.

Η έβδομη σεζόν του Fortnite ξεκινάει αύριο, στις 6 Δεκεμβρίου. Δείτε το παρακάτω βίντεο και πάρτε μία γεύση από το νέο Creative Mode του παιχνιδιού.