Rapper κατηγορεί το Fortnite πως έκλεψε την χορογραφία του

Και ζητά να τον ανταμείψει
18 Νοεμβρίου 2018 13:52
Rapper κατηγορεί το Fortnite πως έκλεψε την χορογραφία του

Μία νέα μάχη ξεκίνησε ανάμεσα στην Epic Games και τον rapper 2 Milly. O νεαρός σκέφτεται να κινηθεί νομικά ενάντια της εταιρίας κατηγορώντας την πως “έκλεψε” την χορογραφία του και την πρόσθεσε στο παιχνίδι χωρίς την άδειά του. Η χορογραφία στην οποία αναφέρεται ο 2 Milly είναι το “Swipe it” που αυτός την αποκαλεί, “The Milly Dance”.

Όλοι μου έλεγαν: "Ο χορός σου είναι μέσα στο παιχνίδι". Στα αλήθεια πούλησαν την συγκεκριμένη κίνηση. Είναι διαθέσιμη για αγορά. Τότε ήμουν σε φάση που σκέφτηκα…αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.

Για αρκετούς μήνες τώρα διάφοροι καλλιτέχνες καλούν την Epic Games να τους ανταμείψει, ή έστω να βάλει τα τραγούδια πίσω από τους χορούς τους. Όμως τα πράγματα δεν φαίνεται πως θα κινήσουν τόσο ομαλά για αυτούς είτε κινηθούν νομικά είτε όχι, διότι, όπως δήλωσε η δικηγόρος επιχειρήσεων, Merlyne Jean-Louis, δεν υπάρχει νομολογία που να καθορίζει την ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων σε χορογραφίες. Το τι εξέλιξη θα έχει το θέμα θα το μάθουμε στο μέλλον, όμως τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο θετικά για τον rapper.