Επίσημο: 4K Remasters για τα Command & Conquer και Red Alert από την ΕΑ

Χωρίς ίχνος microtransactions
15 Νοεμβρίου 2018 00:39
Επίσημο: 4K Remasters για τα Command & Conquer και Red Alert από την ΕΑ

Η EA έμεινε πιστή στην υπόσχεσή της και ανακοίνωσε πως η ιστορική της Real Time Strategy σειρά θα επανέλθει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Συγκεκριμένα, τόσο το αρχικό Command & Conquer, όσο και το Command & Conquer: Red Alert θα λάβουν 4K remasters με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων της σειράς. Τα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν σε μια ενιαία remastered συλλογή μαζί με τα expansions Covert Ops, Counterstrike και Aftermath. Η ΕΑ έκανε γνωστό από τώρα πως δεν θα υπάρχουν microtransactions.

Η ομάδα που έχει αναλάβει την επαναφορά των ιστορικών παιχνιδιών είναι η Petroglyph Games. Πολλά μέλη της αρχικής ομάδας ανάπτυξης, Westwood Studios, επέστρεψαν για τα remasters. Μεταξύ άλλων, ο Frank Klepacki θα εργαστεί στα projects. Πρόκειται για τον audio designer που δημιούργησε την θρυλική μουσική που έχει χαραχθεί στις μνήμες των σκληροπυρηνικών οπαδών της σειράς. Επίσης θα συνεισφέρει και ο συν-δημιουργός της σειράς, Joe Bostic, ο οποίος ήταν και ο Lead Programmer των Tiberian Dawn και Red Alert.

Η ανάπτυξη του project δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, οπότε μάλλον θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι το 2020 που είναι επίσημα και η επέτειος 25 χρόνων της σειράς