Nomura: “Σκεφτόμαστε διάφορους τρόπους για το τι θα συνοδεύσει το Remake”

Ο δημιουργός μιλά για το Compilation of Final Fantasy VII και τα σχέδια του
07 Νοεμβρίου 2018 11:41
Nomura: “Σκεφτόμαστε διάφορους τρόπους για το τι θα συνοδεύσει το Remake”

Σε ένα κλειστό event για το The World End with You: Final Remix που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου, ο Tetsuya Nomura μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες για το άκρως αναμενόμενο Final Fantasy VII Remake. Συγκεκριμένα, ένας fan είπε στον δημιουργό πως θέλει να ξαναπαίξει στο Before Crisis: Final Fantasy VII. Ο Nomura φαίνεται πως έχει μεγάλα σχέδια στο μυαλό του για την επαναδημιουργημένη περιπέτεια του Cloud και όχι μόνο.

Μπορεί να μην το γνωρίζουν όλοι αλλά επαναδημιουργώ το Final Fantasy VII…(γέλια). Αυτή την στιγμή συγκεντρώνομαι στο Kingdom Hearts III, αλλά όταν αυτό φτάσει στο τέλος του, το VII θα είναι εκεί που θα κατευθυνθώ μετά. Σκέφτομαι πολλές ιδέες σχετικά με την κυκλοφορία του remake – Μίλησα μέχρι και με τον παραγωγό Kitase για αυτό σήμερα. Όλοι εμείς οι παλιοί σκεφτόμαστε διάφορους τρόπους ανάπτυξης για το τι θα συνοδεύσει το remake. Όπως για παράδειγμα το αν μπορούμε να κάνουμε κάτι σχετικά με τους Compilation ( Final Fantasy VII) τίτλους. Αλλά προς το παρόν, σας παρακαλώ να περιμένετε την σειρά του VII.

Το Compilation of Final Fantasy VII είναι μία σειρά από τίτλους που λαμβάνουν χώρα στο σύμπαν του FF VII. Μέσα σε αυτούς βρίσκονται τα Before Crisis: Final Fantasy VII, Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII, Crisis Core: Final Fantasy VII, η ταινία Final Fantasy VII: Advent Children και πολλά ακόμη. Ίσως ο Nomura έχει αρκετές εκπλήξεις για το μέλλον τη σειράς που αφορούν όλα τα παραπάνω παιχνίδια. Παρόλα αυτά είναι αρκετά νωρίς να μιλάμε για αυτό μιας και ο τίτλος μέχρι στιγμής δεν έχει αποκτήσει κάποιο διάστημα κυκλοφορίας. Το Final Fantasy VII Remake αναπτύσσεται αποκλειστικά για το PS4.