Apple: “Το iPad Pro είναι όσο δυνατό όσο το Xbox One S”

Και ο Phil Spencer δεν το άφησε ασχολίαστο
31 Οκτωβρίου 2018 13:24
Apple: “Το iPad Pro είναι όσο δυνατό όσο το Xbox One S”

Στο πρόσφατο media event της, η Apple παρουσίασε τη ανανεωμένη σειρά Mac υπολογιστών, καθώς και το νέο iPad Pro. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, την οποία μπορείτε να δείτε ολόκληρη πατώντας εδώ, η Apple επισήμανε πως το αναβαθμισμένο της iPad Pro μπορεί να προσφέρει ισοδύναμη απόδοση γραφικών με ένα Xbox One S. Το αξιοσημείωτο είναι πως το tablet το καταφέρνει αυτό ενώ συγχρόνως είναι 94% μικρότερο και χωρίς να είναι συνδεδεμένο στην πρίζα.

Παράλληλα, η εταιρία ισχυρίζεται πως το νέο iPad Pro είναι γρηγορότερο από το 92% των φορητών υπολογιστών που πουλήθηκαν τον τελευταίο μήνα. Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το στατιστικό πως σε σύγκριση με το πρώτης γενιάς iPad, η συσκευή έχει 1000 φορές περισσότερη απόδοση γραφικών.

Φυσικά, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο και δήλωσε πως του άρεσε η ονομαστική αναφορά της κονσόλας στο event της Apple, ενώ τόνισε πως η επιπλέον επεξεργαστική ισχύ του iPad Pro θα έχει ως αποτέλεσμα πιο ισορροπημένα matches στα cross-play παιχνίδια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Fortnite που επιτρέπει στους παίκτες από iOS, Android, PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC να παίζουν μαζί.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για την παρουσίαση του νέου iPad Pro πατώντας εδώ.