Fortnite: Το νέο του event φέρνει μια μεγάλη αλλαγή

Ένα φρέσκο gameplay στοιχείο προστίθεται
24 Οκτωβρίου 2018 15:03
Fortnite: Το νέο του event φέρνει μια μεγάλη αλλαγή

Όπως έχει συμβεί και με διάφορα άλλα παιχνίδια, έτσι και το Fortnite ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Halloween. Συγκεκριμένα, η Epic Games ετοιμάζει ένα ειδικό event που ονομάζεται Fortnitemares 2018 και το οποίο θα φέρει μια μεγάλη αλλαγή στην βασική συνταγή του gameplay.

Πιο αναλυτικά, για πρώτη φορά στην ιστορία του Fortnite Battle Royale πέρα από άλλους παίκτες θα μπορείτε να παλέψετε και με zombies, με την ομάδα να ενσωματώνει το PvE στοιχείο στο PvP. Οι απέθαντοι θα βγαίνουν από Cube Fragments που θα είναι διασκορπισμένα σε διάφορα σημεία του χάρτη, ενώ θα υπάρχουν και μερικές ‘corrupted’ περιοχές που θα έχουν πολύ μεγάλους αριθμούς από zombies. Σκοτώνοντας αυτά τα ‘Cube Monsters’ θα παίρνετε ασπίδες και άλλο loot.

Παράλληλα στο παιχνίδι θα φτάσουν και άλλα νέα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσετε το glider σας. Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις αλλαγές του patch 6.20 θα βρείτε πατώντας εδώ. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.