Ο Elon Musk δεν συμπαθεί ιδιαίτερα το Fortnite

Δείτε την αναπάντεχη κόντρα που ξέσπασε στο Twitter
21 Οκτωβρίου 2018 09:29
Ο Elon Musk δεν συμπαθεί ιδιαίτερα το Fortnite

Το Fortnite βρέθηκε πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας χάρη στην ίσως δημοφιλέστερη προσωπικότητα του τεχνολογικού κόσμου αυτή τη στιγμή.  Αναλυτικότερα, ο Elon Musk μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από ένα σατιρικό άρθρο του QZ. Το δημοσίευμα του μέσου ανέφερε πως “Ο Elon Musk αγόρασε το Fortnite και το διέγραψε” και τόνιζε πως "στόχος του Musk ήταν να σώσει τη νεολαία από την παρθενιά", σατιρίζοντας την εικόνα που επικρατεί πως οι gamers δεν έχουν κοινωνική ζωή.

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, ο Musk στο tweet του έγραψε χαριτολογώντας πως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει.

Φυσικά, το εν λόγω tweet δεν πέρασε απαρατήρητο από τους 22 εκατομμύρια ακόλουθους του Musk. Πέρα από εκατοντάδες gamers και ακόμη και γνωστούς pro παίκτες που απάντησαν, και ο επίσημος λογαριασμός του Fortnite του πήρε θέση.

Συγκεκριμένα, το account του Fortnite μοιράστηκε ένα άρθρο στο οποίο ο Musk αναφέρει πως στοχεύει να χτίσει βάση στον Άρη στα επόμενα δέκα χρόνια και θέλοντας να τον πειράξει έγραψε: “Μια ολόκληρη δεκαετία; Απλά χτίσε!”, επαναλαμβάνοντας κατά κάποιον τρόπο το meme “Git gud” (μάθε να παίζεις/ γίνε καλός).

Ο Elon δεν άφησε την Epic Games να έχει τον τελευταίο λόγο και απάντησε πως η πραγματικότητα δεν είναι τόσο εύκολη, ενώ απάντησε και στον pro παίκτη Myth που υπερασπίστηκε το παιχνίδι.