Η EA εξετάζει το ενδεχόμενο των remasters για τα Command & Conquer

Για να γιορτάσει την επέτειο της σειράς
12 Οκτωβρίου 2018 09:53
Η EA εξετάζει το ενδεχόμενο των remasters για τα Command & Conquer

Σε δύο χρόνια, η ιστορική σειρά στρατηγικής Command & Conquer θα γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της. Η EA φαίνεται πως προετοιμάζεται για το γεγονός αυτό και εξερευνά μερικές “συναρπαστικές” ιδέες. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο σχετικό subreddit, ο παραγωγός Jim Vessella ανέφερε μερικές πληροφορίες για την επιστροφή της σειράς στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενδεχομένως μέσα από κάποιο remaster.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Αγαπητοί fans του Commander & Conquer,

Το όνομά μου είναι Jim Vessella και είμαι Producer στην Electronic Arts. Πριν από δέκα χρόνια είχα την ευχαρίστηση να είμαι στην ομάδα παραγωγής του Command & Conquer 3 και του Red Alert 3, μαζί με το να είμαι ο Lead Producer του Kane’s Wrath. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, μερικές από τις αγαπημένες μου στιγμές ήταν η αλληλεπίδραση με την παθιασμένη μας κοινότητα, είτε στις τοπικές συναντήσεις είτε στα φόρουμ είτε ενώ επισκευάσθηκα διάφορες εκδηλώσεις όπως η Gamescom.

Όπως οι περισσότεροι από εσάς ίσως γνωρίζετε, πρόσφατα ανακοινώσαμε το Command & Conquer: Rivals, ένα παιχνίδι για κινητά στο franchise Command & Conquer. Μετά την αποκάλυψη του Rivals, σας ακούσαμε δυνατά και ξεκάθαρα: η κοινότητα του Command & Conquer θέλει επίσης να δει την επιστροφή του franchise στο PC. Και ως fan του C&C εδώ και 20 χρόνια, δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε εξερευνήσει κάποιες συναρπαστικές ιδέες σχετικά με την επαναφορά των κλασικών PC παιχνιδιών και ήδη έχουμε ξεκινήσει την πρώτη μας προσπάθεια για να γιορτάσουμε την επερχόμενη 25η επέτειο της σειράς.

Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τα σχόλιά σας γιατί μας βοηθάνε και επηρεάζουν τις τρέχουσες σκέψεις μας για το PC, αλλά και για το τι θα ακολουθήσει. Τις επόμενες εβδομάδες θα μιλάμε με τους οπαδούς με διάφορους τρόπους. Εν τω μεταξύ, παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας εδώ στο subreddit.

Σαν οπαδός των C&C και developer εδώ και πολύ καιρό, είμαι εξίσου παθιασμένος με το franchise C&C, όπως και εσείς. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας καθώς μας βοηθούν να διαμορφώσουμε το μέλλον του C&C στην EA!

Ευχαριστώ!

Το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της σειράς αποκαλύφθηκε στην E3 2018 και είναι το Command & Conquer: Rivals. Το παιχνίδι αποκλίνει από τα καθιερωμένα στάνταρ της σειράς και θα κυκλοφορήσει για mobile συσκευές. Η ανακοίνωσή του προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, κάτι που εκδηλώθηκε και μέσα από τα dislikes στο trailer αποκάλυψης που φτάνουν τις 59 χιλιάδες σε σύγκριση με τα likes που είναι μόλις 2.7 χιλιάδες.