Cyberpunk 2077: Η Digital Scapes βοηθά την CD Projekt RED με την ανάπτυξη

Ανακοινώθηκε η συνεργασία των δύο εταιριών
09 Οκτωβρίου 2018 09:59
Cyberpunk 2077: Η Digital Scapes βοηθά την CD Projekt RED με την ανάπτυξη

Η CD Projekt RED λαμβάνει μια χείρα βοηθείας για την ανάπτυξη του φιλόδοξου Cyberpunk 2077. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε πως η καναδέζικη Digital Scapes ενισχύει με την τεχνογνωσία της τους Πολωνούς και βοηθά με την δημιουργία και την βελτιστοποίηση των τεχνολογιών που χρησιμοποιεί στη συνέχεια η CD Projekt για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Η Digital Scapes ιδρύθηκε από βετεράνους της βιομηχανίας που προέρχονται από την BioWare, την Radical Entertainment και την Relic και είναι ένα φιλόδοξο στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών που ειδικεύεται στην δημιουργία AAA multiplayer τίτλων για κονσόλες και υπολογιστές, στην κατασκευή εργαλείων ανάπτυξης, στην παραγωγή assets και στο cloud computing. Μέλη της Digital Scapes έχουν εργαστεί σε blockbuster σειρές όπως το Company of Heroes, το Warhammer 40,000, το Dying Light, το Prototype κ.α.

Ο Michal Nowakowski, SVP Business Development της CD Project RED, δήλωσε:

Το Cyberpunk 2077 είναι το πιο φιλόδοξο project μας μέχρι σήμερα και δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να γίνει ένα δημιουργικό και τεχνολογικό επίτευγμα. Η ομάδα της Digital Scapes φέρνει στο project πολύ ταλέντο, εμπειρία και τεχνικές γνώσεις και είμαι σίγουρος ότι η μακροπρόθεσμη συνεργασία μας θα προσθέσει πολλά στο παιχνίδι.

Το Cyberpunk 2077 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, Xbox One και PC.