Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Assassin’s Creed: Odyssey | Σιδηρουργοί φτιάχνουν το Δόρυ του Λεωνίδα

Το νέο ‘hidden blade’ παίρνει σάρκα και οστά

Θέμης Μπολτσής
Θέμης Μπολτσής

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Assassin’s Creed: Odyssey | Σιδηρουργοί φτιάχνουν το Δόρυ του Λεωνίδα

Οι γνωστοί στα διαδικτυακά κατατόπια σιδηρουργοί του Man at Arms: Reforged επιστρέφουν με ένα ακόμη όπλο από τον κόσμο του gaming. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά οι ταλαντούχοι σιδηρουργοί έφτιαξαν στην πραγματική ζωή το Δόρυ του Λεωνίδα από το επερχόμενο ελληνικό Assassin’s Creed: Odyssey. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, το Spear of Leonidas όπως αναφέρεται εντός του παιχνιδιού, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τίτλο. Πρόκειται πρακτικά για τον αντικαταστάτη του hidden blade, αφού καθώς έχουμε να κάνουμε με prequel, το τάγμα των Assassins και τα όπλα τους δεν ήταν ακόμη στο προσκήνιο.

Μπορείτε να δείτε την διαδικασία δημιουργίας του Spear of Leonidas, καθώς και ενός ακόμη όπλου από τον αρχαιοελληνικό κόσμο, μέσα από τον player που ακολουθεί. Το Assassin’s Creed: Odyssey αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για τα PS4, Xbox One και PC.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.