Η Psyonix μιλά για το cross-play στο Rocket League 

Μετά την αλλαγή της στάσης της Sony

Η Psyonix μιλά για το cross-play στο Rocket League

Πρόσφατα η Sony ανακοίνωσε πως θα επιτρέψει το cross-play μεταξύ των PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS και Android στο Fortinite. Η απροσδόκητη αλλαγή πλεύσης της εταιρίας ξάφνιασε και πολλούς developers. Μιλώντας στο Reddit, η ομάδα ανάπτυξης του Rocket League, Psyonix, αναφέρθηκε στην κατάσταση του cross-play, εκφράζοντας την αισιοδοξία της πως στο άμεσο μέλλον θα γίνει πραγματικότητα το όρομά τους για μια πραγματικά ενοποιημένη κοινότητα.

Ακολουθεί η δήλωση της εταιρίας:

Σε όλους τους οπαδούς της Rocket League, στους πιστούς παίκτες μας, στην κοινότητά μας, στους φίλους μας και στην κοινότητα των video games γενικότερα ...

Ας μιλήσουμε για το cross-platform play.

Το cross play σε όλες τις κονσόλες είναι ένα θέμα που είναι κοντά στην καρδιά μου. Είναι ένα πάθος μου από την στιγμή της δημιουργίας της Rocket League και συνεχώς ενθάρρυνα την ομάδα μου ότι δεν έχουμε μόνο την ευκαιρία αλλά την υποχρέωση να είμαστε πρωτοπόροι στο να φέρνουμε τους παίκτες μαζί, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα. Τα παιχνίδια μπορούν να έρθουν και να φύγουν, αλλά δεν έχετε συχνά τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα πραγματικό βήμα μπροστά στο online gaming.

Κατασκευάσαμε το Rocket League εξ’ αρχής ως ένα παιχνίδι πολλαπλών πλατφορμών. Είναι μια πολιτική της Psyonix ότι η τεχνολογία, οι διαδικασίες και οι πολιτικές μας πρέπει πάντα να συμμορφώνονται με αυτή την προσπάθεια και έχουμε δουλέψει σκληρά για να το εξασφαλίσουμε. Ελπίζαμε ότι και οι άλλοι developers θα μας ακολουθήσουν σε αυτή την προσπάθεια και το έκαναν. Ελπίζαμε ότι οι παίκτες θα φώναζαν περισσότερο και το έκαναν.

Φυσικά, το cross-platform play δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει η Psyonix και το Rocket League. Χρειάζεται ουσιαστική συνεργασία και συντονισμός πολλών εταίρων, κυρίως των κατοχών των πλατφορμών. Είναι με μεγάλη μου χαρά που τώρα μπορώ να αναγνωρίσω ότι όλες οι μεγάλες κονσόλες κάνουν πρόοδο προς μια πραγματική εμπειρία παιχνιδιού με πολλαπλές πλατφόρμες!

Θέλω όλοι να καταλάβουν πόσο μεγάλη προτεραιότητα είναι αυτή για εμάς και πάντα ήταν για την ομάδα μας. Υπάρχουν ακόμα πολλοί παράγοντες, μερικοί από τους οποίους απαιτούν χρόνο, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε κάποια υπομονή. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος και ήθελα να σιγουρευτώ ότι οι παίκτες μας ξέρουν πού βρισκόμαστε. Δεν μπορώ να περιμένω να δούμε επιτέλους στην πράξη το όραμά μας για μια πραγματικά ενοποιημένη κοινότητα του Rocket League.

Το Rocket League είναι διαθέσιμο για το PS4, Xbox One, Switch και PC. Αυτή τη στιγμή οι κάτοχοι PS4 μπορούν να παίξουν μόνο με τους άλλους κατόχους PS4 και τους παίκτες σε PC. Από την άλλη οι κάτοχοι Xbox One, Nintendo Switch και PC μπορούν να παίξουν μεταξύ τους.

1 comment(s)

End of content

No more pages to load