Devil May Cry V: Οι παίκτες θα μπορούν να ξοδέψουν χρήματα για να αναβαθμίσουν χαρακτήρες

Έτσι ώστε να εξοικονομήσουν χρόνο...
23 Σεπτεμβρίου 2018 11:36
Devil May Cry V: Οι παίκτες θα μπορούν να ξοδέψουν χρήματα για να αναβαθμίσουν χαρακτήρες

Η TGS 2018 (Tokyo Game Show) ήδη μας έφερε ένα νέο trailer καθώς και ένα gameplay demo για το άκρως αναμενόμενο Devil May Cry V. Τώρα, μία νέα πληροφορία έρχεται που κατάφερε να "στραβώσει" το βλέμμα της κοινότητας. Όπως μας μεταφέρει το Gamespot, το Divinity Statue του παιχνιδιού θα επιτρέπει στους παίκτες να ξοδέψουν κανονικά χρήματα για να αναβαθμίσουν χαρακτήρες και να "ξεκλειδώσουν" νωρίτερα κινήσεις. Ο δημιουργός του παιχνιδιού, Hideaki Itsuno, θεωρεί πως αυτό θα προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους παίκτες που δεν έχουν, ή δεν θέλουν να αφιερώσουν πολύ χρόνο για να "ξεκλειδώσουν" τα πάντα.

Με το να δώσουμε στους ανθρώπους την δυνατότητα να αγοράζουν Red Orbs, είναι κάτι που θέλουμε να δώσουμε ως επιλογή. Αν θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο και θέλουν να πάρουν όλα τα πράγματα με την μία, αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν αυτό. Αλλά από την άλλη δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να πάρετε όλες τις κινήσεις. Θα μπορείτε να παίξετε με τον τρόπο που επιθυμείτε.

Από ότι φαίνεται αυτός ο μηχανισμός θα είναι καθαρά προαιρετικός και δεν θα επηρεάσει καθόλου το gameplay. Όμως, παρόλα αυτά, αρκετοί fans θέλουν από την Capcom την αφαίρεση του. Το Devil May Cry V κυκλοφορεί στις 8 Μαρτίου 2019 για PS4, Xbox One και PC.