Devil May Cry V: Ο Dante που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει σε ένα trailer γεμάτο "μεταλλιές"

Ενώ Lady και Trish είναι και πάλι στο πλευρό του
20 Σεπτεμβρίου 2018 10:55
Devil May Cry V: Ο Dante που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει σε ένα trailer γεμάτο

Όπως είχε υποσχεθεί ο Hideaki Itsuno στα πλαίσια της Gamescom 2018, στην TGS 2018 (Tokyo Game Show) το άκρως αναμενόμενο Devil May Cry V δεν θα έλειπε από αυτή και μάλιστα, υποσχέθηκε πως θα δούμε ακόμη περισσότερη δράση με τον Dante. Ο δημιουργός έμεινε φυσικά πιστός στην υπόσχεση του και κατά την διάρκεια της έκθεσης δημοσίευσε ένα νέο trailer για το παιχνίδι. Όμως, αυτή την φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο αγαπητός Dante που στο πλευρό του θα έχει και πάλι την Trish μαζί με την Lady.

Στο τέλος του νέου trailer η εταιρία αποκάλυψε και δύο πολύ όμορφες εκπλήξεις. Αρχικά αποκαλύφθηκε η Deluxe Edition του παιχνιδιού, μία έκδοση που εκτός από το παιχνίδι θα φέρει και επιπλέον περιεχόμενο.

Tέλος, από ότι φαίνεται ο Nero θα δανειστεί ένα χέρι που χρησιμοποιεί ένας πολύ γνωστός χαρακτήρας της Capcom. Ο Mega Man θα δανείσει το Mega Buster στον νεαρό κυνηγό δαιμόνων έτσι ώστε να του κάνει την ζωή λίγο πιο εύκολη. Το Devil May Cry V αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου για PS4, Xbox One και Nintendo Switch.