Το Assassin's Creed III Remastered είναι γεγονός

Αποκαλύφθηκε μαζί με το Assassin's Creed Liberation Remastered
13 Σεπτεμβρίου 2018 17:22
Το Assassin's Creed III Remastered είναι γεγονός

Η Ubisoft επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για όσους είχαν σκοπό να αγοράσουν το Season Pass του Assassin's Creed Odyssey. Συγκεκριμένα, πέρα από το ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα, αγοράζοντας το Season Pass θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε ψηφιακά και την Αμερικανική επανάσταση και να βιώσετε ξανά την ιστορία του Connor στο Assassin's Creed III Remastered.

Η νέα αυτή έκδοση του παιχνιδιού θα έρχεται φυσικά μαζί με τα πακέτα επέκτασης Hidden Secrets Pack και Tyranny of King Washington, καθώς και τις Benedict Arnold αποστολές. Το remaster θα υποστηρίζει 4K και HDR στα PS4 Pro, Xbox One X και PC, ενώ θα έρχεται με textures υψηλότερης ανάλυσης, βελτιωμένο lighting rendering και άλλες τεχνικές αναβαθμίσεις.

Παράλληλα, η Ubisoft ανακοίνωσε και το Assassin's Creed Liberation Remastered, το οποίο θα διαθέτει τις ίδιες τεχνικές βελτιώσεις και θα είναι επίσης μέρος του Season Pass του Assassin's Creed Odyssey.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την ώρα δεν είναι γνωστό αν τα δύο παραπάνω remasters θα διατεθούν και αυτόνομα, αλλά η Ubisoft αναμένεται να ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο με το Far Cry 3 Classic Edition που ήταν μέρος του Far Cry 5 Seasson Pass και πλέον πωλείται και ξεχωριστά έναντι €29.99.

Το Assassin's Creed Odyssey αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για τα PlayStation 4, Xbox One και PC. Όσοι προβούν σε προ-παραγγελία της Gold έκδοσης μπορούν να ξεκινήσουν να παίζουν από τις 2 Οκτωβρίου.