Τα State of Decay 2 και Sea of Thieves ξεπέρασαν τις προσδοκίες της Microsoft

Πούλησαν περισσότερο από το αναμενόμενο
10 Σεπτεμβρίου 2018 12:57
Τα State of Decay 2 και Sea of Thieves ξεπέρασαν τις προσδοκίες της Microsoft

Ο υπεύθυνος του marketing για το Xbox, Aaron Greenberg, πρόσφατα παραχώρησε μια συνέντευξη στο GamesIndustry.biz στην οποία μίλησε για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν στο άμεσο μέλλον, όπως το Forza Horizon 4, για το πως βλέπουν οι retailers το Xbox Game Pass και για διάφορα άλλα θέματα.

Η συζήτηση έφτασε και στα State of Decay 2 και Sea of Thieves, δύο αποκλειστικότητες που κυκλοφόρησε φέτος η εταιρία. Συγκεκριμένα, το υψηλόβαθμο στέλεχος τόνισε πως τα δύο παιχνίδια ξεπέρασαν τις προσδοκίες της Microsoft τόσο όσον αφορά τις κανονικές πωλήσεις, όσο και για τα downloads μέσω του Game Pass.

Ο Greenberg δήλωσε:

Το Sea of Thieves είναι μεγάλη προτεραιότητα για εμάς. Τόσο το Sea of Thieves όσο και το State of Decay 2 ήταν, για εμάς, αναπάντεχες επιτυχίες αυτή την άνοιξη, ξεπέρασαν αυτό που περιμέναμε να κάνουν. Το Sea of Thieves έχει πάνω από 5 εκατομμύρια παίκτες, ενώ το State of Decay 2 έχει πάνω από 3 εκατομμύρια παίκτες. Και τα δύο πούλησαν περισσότερα αντίτυπα από όσα αναμέναμε και οδήγησαν σε πολύ μεγάλη συμμετοχή στο Game Pass.

Για το Sea of Thieves, η Rare έχει ειδικές ομάδες που δημιουργούν πρόσθετο περιεχόμενο που είναι εντελώς δωρεάν. Ολόκληρη η κοινότητα το παίρνει. Έχουν προσθέσει ήδη νέα πλοία, gameplay, quests και πράγματα που είναι ωραία για τους fans που θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν. Όμως, κάθε δύο μήνες το παιχνίδι μεγαλώνει, και αυτό μας επιτρέπει να επιστρέψουμε στους ανθρώπους που δεν το έχουν παίξει ποτέ και να τους μυήσουμε σε αυτό. Αυτό είναι το σύγχρονο μάρκετινγκ. Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να αποκτήσουν ένα καινούργιο παιχνίδι για να λάβουν νέο περιεχόμενο και καινοτομία.

Τα State of Decay 2 και Sea of Thieves είναι διαθέσιμα για τα Xbox One και Windows 10.