Τίτλοι τέλους για το MMO WildStar

Κλείνει η ομάδα ανάπτυξης Carbine Studios
08 Σεπτεμβρίου 2018 12:14
Τίτλοι τέλους για το MMO WildStar

Η NCSoft ανακοίνωσε και επίσημα μέσα από μια δήλωση που παραχώρησε στο Kotaku πως θα κλείσει την ομάδα ανάπτυξης Carbine Studios. Όπως μεταφέρει το μέσο, πενήντα άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους. Παράλληλα, το massively multiplayer online παιχνίδι του στούντιο, το WildStar, θα κλείσει επίσης μέσα στο άμεσο μέλλον.

Ακολουθεί η επίσημη τοποθέτηση της εκδότριας εταιρίας:

Σήμερα, κλείνουμε την Carbine Studios και θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία της απόσυρσης του WildStar μέχρι να κλείσουμε εντελώς το παιχνίδι. Οι παίκτες του WildStar που έχουν ξοδέψει χρήματα στο παιχνίδι με in-game αγορές θα αποζημιωθούν από την 1η Ιουλίου 2018 έως ότου τεθεί εκτός λειτουργίας το σύστημα πληρωμών. Βρισκόμαστε επίσης στη διαδικασία ταυτοποίησης των ομάδων που θα αναλάβουν το έργο της αποσυρούσης του WildStar. Αυτές οι αποφάσεις είναι πολύ δύσκολες για να γίνουν και είμαστε στη μέση της μετατόπισης όσο το δυνατόν περισσότερων συνεργατών μας σε άλλους ρόλους μέσα στον οργανισμό.

Για την ιστορία, η Carbine ιδρύθηκε το 2005 από πρώην μέλη της ομάδας του World of Warcraft. Το 2007 η NCSoft εξαγόρασε το στούντιο. Το 2011 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το WildStar που κυκλοφόρησε εν τέλει το 2014, ακολουθώντας συνδρομητικό μοντέλο. Στην πορεία ο τίτλος έγινε free-to-play. Το 2016 ξεκίνησαν οι απολύσεις στην Carbine, ενώ εδώ και αρκετούς μήνες δεν υπήρξαν αξιοσημείωτες αλλαγές στο WildStar.

Tags: