Sekiro: Shadows Die Twice | Αυτός είναι ο λόγος που η FromSoftware δεν φτιάχνει ένα νέο Tenchu παιχνίδι

"Θέλαμε να κάνουμε ένα cool Shinobi παιχνίδι"
29 Αυγούστου 2018 12:34
Sekiro: Shadows Die Twice | Αυτός είναι ο λόγος που η FromSoftware δεν φτιάχνει ένα νέο Tenchu παιχνίδι

Στην πρώτη αποκάλυψη του Sekiro: Shadows Die Twice, πολλοί στην αρχή πίστεψαν πως πρόκειται για κάποιο νέο Tenchu παιχνίδι. Όμως στην πορεία αποδείχθηκε κάτι εντελώς αντίθετο καθώς η FromSoftware ήθελε να προσφέρει μία διαφορετική shinobi εμπειρία. Γιατί όμως η ομάδα δεν εργάστηκε σε ένα νέο Tenchu τίτλο; Ο Yasuhiro Kitao, ο communication managers της εταιρίας μίλησε στο DualShockers και είπε τα εξής:

Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι στην Ιαπωνία με shinobi, σκεφτήκαμε το Tenchu και αυτή ήταν η πρώτη ώθηση για το παιχνίδι. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε και άλλαξε με διάφορους τρόπους. Έγινε απλά ένα Shinobi παιχνίδι που στήθηκε στην Ιαπωνία το οποίο η FromSoftware και ο Miyazaki θέλουν να δημιουργήσουν αυτή την στιγμή.

Θεωρούμε ότι το Tenchu είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα σειρά με τις δικές της ιδιαιτερότητες και προσωπικότητα. Νομίζουμε ότι αν δημιουργούσαμε απλά ένα νέο Tenchu θα αισθανόταν σαν μίμηση των παιχνιδιών του παρελθόντος. Έτσι σκεφτήκαμε τι θέλουμε να κάνουμε αυτή την στιγμή και αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα Tenchu ή όχι και η απάντηση ήταν πως απλά θέλαμε να κάνουμε ένα cool Shinobi παιχνίδι.

Αυτή ήταν η απάντηση πάνω στην ερώτηση για ποιο λόγο η FromSoftware δεν έφτιαξε κάποιο νέο Tenchu παιχνίδι. Το Sekiro: Shadows Die Twice κυκλοφορεί στις 22 Μαρτίου 2019 για PS4, Xbox One και PC.