Το Halo: The Master Chief Collection γίνεται “νέο” παιχνίδι με patch 73Gb

Η 343 διορθώνει τον τίτλο μετά από χρόνια
28 Αυγούστου 2018 10:17
Το Halo: The Master Chief Collection γίνεται “νέο” παιχνίδι με patch 73Gb

Το Halo: The Master Chief Collection κυκλοφόρησε αρχικά το 2014 και έχει γράψει το όνομα του στην gaming ιστορία ως ένα από τα χειρότερα και πιο καταστροφικά λανσαρίσματα τίτλων. Η 343 Industries κυκλοφόρησε το παιχνίδι σε πολύ κακή κατάσταση με το multiplayer κομμάτι ειδικά να είναι γεμάτο προβλήματα. Τώρα, περίπου τέσσερα χρόνια μετά, η ομάδα έρχεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα με την κυκλοφορία ενός νέου τεράστιου patch.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση έχει μέγεθος 73Gb και διορθώνει όλα τα βασικά προβλήματα του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα προσθέτει και διάφορα νέα χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός τομέας αναβαθμίστηκε για το Xbox One X και όλα τα παιχνίδια του πακέτου τρέχουν σε 4K ανάλυση και 60fps. Παράλληλα, το προβληματικό matchmaking διορθώθηκε και πλέον το παιχνίδι βρίσκει πιο γρήγορα αντιπάλους, ενώ όλοι οι αγώνες τρέχουν σε dedicated servers. Επίσης, η ομάδα πρόσθεσε τη δυνατότητα να παίξετε τοπικά σε LAN επίπεδο με τους φίλους σας, μίκρυνε πολύ τα loading times και αξιοποίησε το νέο Inteligent Dellivery σύστημα της Xbox πλατφόρμας. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε εγκατάσταση μόνο όσο παιχνίδια θέλετε από το Master Chief Collection και να εξοικονομήσετε έτσι χρόνο και χώρο. Τέλος και το μενού άλλαξε ριζικά και πλέον είναι πιο εύχρηστο και άμεσο, ενώ και τα playlists έχουν ανανεωθεί με βάση τις προτιμήσεις της κοινότητας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εξής ενημέρωση στο Halo Waypoint. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη φορά η 343 δεν σκοπεύει να παρατήσει τον τίτλο και μελλοντικά θα φέρει και άλλα νέα χαρακτηριστικά, όπως ένας browser για τα custom games.

Το Halo: The Master Chief Collection κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Xbox One. Το παιχνίδι θα ενταχθεί στην βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass την 1η Σεπτεμβρίου του 2018.