Sekiro: Shadows Die Twice | Παρόμοια διάρκεια με τα Dark Souls 3 και Bloodborne

Οι fans να ετοιμάζονται για μπόλικες ώρες...θανάτου
25 Αυγούστου 2018 05:20
Sekiro: Shadows Die Twice | Παρόμοια διάρκεια με τα Dark Souls 3 και Bloodborne

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει την σειρά Souls, αυτό είναι οι ώρες που χρειάζεται να αναλώσει ένας παίκτης για να εξερευνήσει τα αφιλόξενα τοπία που προσφέρει κάθε τίτλος ξεχωριστά. Που κυμαίνεται όμως το Sekiro: Shadows Die Twice; Ο community manager του παιχνιδιού, Yasuhiro Kitao, μίλησε στο VG247 και ουσιαστικά δήλωσε πως το μέγεθος της νέας κυκλοφορίας της FromSoftware θα είναι παρόμοιο με αυτό του Bloodborne και του Dark Souls 3.

Δεν μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένο αριθμό ωρών αυτή την στιγμή, αλλά πιστεύω ότι από την άποψη του όγκου των παιχνιδιών, δεν θα διαφέρει πολύ από τους πρόσφατους τίτλους μας. Ο χρόνος παιχνιδιού είναι κάτι που διαφέρει από παίκτη σε παίκτη με τους παλιούς μας τίτλους. Και πάλι με αυτό το παιχνίδι, από την άποψη του πεδίου ανάπτυξης, αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε με τον κόσμο και την ποικιλία δεν πρόκειται να διαφέρει πάρα πολύ.

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε αν το μέγεθος του παιχνιδιού θα είναι παρόμοιο με το Bloodborne και το Dark Souls 3 και η απάντηση του Kitao ήταν η εξής:

Ναι, σωστά

Επομένως, οι "Souls" fans μπορούν να περιμένουν να αφιερώσουν αρκετές ώρες στο νέο πόνημα της FromSoftware. Το Sekiro: Shadows Die Twice κυκλοφορεί στις 22 Μαρτίου 2019 για PS4, Xbox One και PC.